nuffnang

Tuesday, April 12, 2011

powerku meningkat lagi!!!!!

salam semua ^^

dah lama rasanya nak pergi buat spec baru tapi disebabkan beberapa masalah masih lagi belum buat selepas setahun dah patah(sini) masa i-code tu  ;D

hari tu pergi ole-ole dan buat spec baru, alamak bila test mata nampaknya powerku makin meningkat aduhaii...sedih sangat ingatkan boleh turun patutlah selama ini pakai lens yang berkuasa 2.75 dan 3.25 pun rasa masih kurang jelas..rupanya sudah meningkat ke 3.75 dan 4.00 banyak kan..sediiiihhh ;'(

yeah..agak lama jugak aku ambil masa nak pilih frame..putih, hitam, biru,coklat dan pink...akhirnya aku bertekad memilih warna pink gelap +ungu sebab rasanya warna putih tu macam dah biasa..ramai dah pakai putih sekarang ^^

setelah setahun pakai contact lens, rasa macam susah nak biasakan diri dengan spec..hehe...tp takpe sebab lepak ni nak jadi ulat buku belajar kat library tiap-tiaphari sampai petang, rasa macam kurang elok kiranya pakai lens..kesian mata kita,penat ;(

nampak macam skema sikit, lantaklah!!

p/s: ni last post sebelum mengundur diri dari arena blogging ;'(
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...