nuffnang

Tuesday, April 12, 2011

Jaa berhenti blogging.....selamat tinggal dunia blog...hukhukhuk ;'(

Assalamualaikum semua =D

Sebenarnya jaa dah berfikir-fikir nak stop blogging sementara waktu, got something more important to do....hukhuk...sedih la pulak..blogging ni macam dah sebati dalam diri,kalau tak bukak blog sehari pun dah rasa ada benda tak lengkap dalam hidup,adus!!!ni yang rasa sedih ni..hukhukhuk ;'(


sobs...sobs...sobs (T_T)

semenjak mengenali dunia blog,banyak yang jaa dah belajar...kebanyakannya belajar melalui pembacaan dan sebenarnya membaca blog orang juga banyak mematangkan diri ini...walaupun baca blog pasal personal life tapi sedikit sebanyak pengalaman hidupnya boleh dijadikan panduan bagi kta menghadapi hari yang mendatang..begitu juga dengan kisah-kisah semasa yang begitu cepat tersebar dalam kalangan blogger..

selain tu, tahun ni baru mula nak blogging dan update entry dengan lebih rajin...sejak awal tahun ini juga baru kenal dengan ramai  bloggger-blogger, sebelum ni tulis post pun tak ramai yang view sebab hanya jarang update dan banyak cerita pasal personal life je..dengan munculnya banyak group blogger di facebook secara tak langsung dapat berkenalan dengan ramai blogger-blogger...siap boleh keluar lepak dan jalan-jalan dengan blogger-blogger lagi yang hanya kenal di alam maya..sungguh tak sangka,memang perkembangan yang sangat bagus ^^


terima kasih sebab sudi jadi kawan, singgah dan komen dekat blog jaa ni..hukhukhuk,terharuuu!!selepas ini mungkin tidak akan dapat update blog lagi..kawan-kawan kalau ada nampak habuk-habuk ke sarang lelabah ke tolong sapu okey,kalau rindu pon boleh baca cerita jaa yang lama-lama..aduh,jangan baca yang lama-lama sangat...dulu-dulu tulis macam hape-hape..malu.. =.=


 kalau panjang umur, kita jumpa lagi di entry lain..tapi kalau sebaliknya doakanlah jaa tenang di sana...(T_T)...hidup ini hanya sementara mana tahu sebentar lagi jaa akan pergi selama-lamanya dan dijemput yang maha esa...korang doakanlah yang terbaik untuk jaa okey,thanks a lot!!sayang korang sangat!!!





p/s: sedih pulak masa menaip ni,sebak (T_T)..
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...