nuffnang

Thursday, April 7, 2011

Featured blogger 12 : jamban bukan sebarang jamban,jamban ini jamban comel!!!

Assalamualaikum semua ^^


hari ni aku nak bercakap pasal jamban..hahahaha,kenapa??kurang sopan...aceceh,padahal jamban tulah tempat ko masuk hari-hari melepaskan hajat di hati...kalau takde jamban macamana??ada beran nak lepaskan hajat di tempat awam?? oopss!!terlebih sudah...


kalau korang nak tahu dekat taiwan ada satu tempat makan popular namanya MODERN TOILET.. wahahaha kita pasti terfikir tentang tandas kan,sebenarnya ia adalah tempat makan yang semuanya berasaskan tandas,cool kan =p


konsep restoran ini adalah berasaakan tahi dan tandas..ohh,geli la pulak tapi itulah hakikatnya..


 aiskrim yang berbentuk najis dan dihidangkan dalam mangkuk seperti mangkuk tandas..
agak-agak korang ada selera tak nak makan??kalau aku muntah dulu ohhh!!




ini pula tempat makan..nak tahu tema untuk restoran ni??

TO EAT OR TO PEE? GO TO TOILET, DELIVER UR SHIT!!
loll =)

kalau jamban ada muka macam  ni korang ada nafsu nak lepas hajat tak??
kahkah..rasa macam diperhatikan je..

jom singgah blog salah sorang kawan kita,jamban comel..waaa,serius first time aku dengar ada blog namanya jamban comel aku gelak...tapi sebenarnya memang betul,banyak idea boleh dapat ketika dalam jamban...tengah mandi ke,lepas hajat ke ape ke..kahkahkahkah..


semoga jamban comel terus comel okeh!!

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...