nuffnang

Saturday, April 9, 2011

beriadah bersama suami isteri..kan sweet begitu ^^

selamat pagi semua^^

pagi ini pergi jogging lagi berseorangan dan nampak beberapa pasang suani isteri sedang jogging dan beriadah bersama..oh,so sweet =D kan best begitu setiap hari minggu keluar bersenam bersama-sama bolehlah merapatkan lagi hubungan kekeluargaan dan kasih sayang antara suami isteri...antara yang menarik perhatian aku ialah sepasang suami isteri yang  sedang buat sit-up..

isteri sedang buat sit-up manakala si suami mengira...

"satu,dua,tiga.......lapan"
"alah...penatlah" kata si isteri
"alah sepuluh tak sampai lagi takkan dah penat kot,haish"
"okey,abang pulak buat saya kira...sapa banyak dia menang"
"okey,sape kalah kene cubitt..."

hahahahha..dan mereka gelak bersama-sama...lepas tu aku tak dengarlah...walllaweh!!!that's so sweet..love it!walaupun mereka nampak macam dah sedikit berusia aku agak-agak dalam 30-40an kot tapi masih lagi macam pasangan yang baru kawin dan tengah asyik bercinta..ni baru dinamakan cinta yang betul,cinta selepas kahwin..hehe...

sekadar gambar hiasan ^^

bercinta bukan hanya boleh di panggung wayang,makan bersama namun beriadah dan bersenam bersama pun boleh....apa yang penting hubungan itu mesti dikekalkan dan jangan biarkan ia hambar...

p/s: kejap lagi nak naik ktm sorang-sorang pergi midvalley jumpa admin ganu blogger tok esah dan woot-woot..yang lain aku tak kenal..huhuhuhu *erk...tadi baru yanie call ajak pi jalan tar bersama sahabar blogger lain..halamak!!last minute betul..okey,dah janji ngan tok esah kan =p
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...