nuffnang

Friday, April 15, 2011

kenapa tak nak blogging lagi???nak pergi mana?

assalamualaikum ^^

ramai yang bertanyakan soalan di atas,nak pergi mana??kenapa tak nak blogging lagi??ada masalah apa??dan macam-macam lagilah baik di komen-komen, twitter dan juga facebook..ngaaa,tak adalah ramai sangat, tapi bolehla tahan..uh,memang terharuu sangat dengan korang semua..tak sangka pulak ramai yang concern about me..ngaaaa perasan!!phuii!!

tak kisahlah apepun kan..tak kurang jugak ada yang cakap jaa gedik buat post macam tu memang sengaja nak tarik perhatian lah tu?bajet femes sangat ke sampai kena buat satu post khas nak cakap ko berhenti blogging?atau ko rasa ramai sangat yang baca blog ko sampai kene buat entry macam tu?hekeleh,nak buat ayat sedih bagai nak pi perang..letak gambar orang nanges konon..cittt!!!

haaa,orang lain berhenti blogging macam tu je, biasa je pun..tak ada orang kisah pun...hurm, biasalah manusia memang da je yang tak puas hati dengan kita..apa yang kita buat serba tak kena...susahkan nak puaskan hati semua orang =.=




nah ni print screen komen dekat post ni ramai kan yang tanya kenapa nak berhenti..hurm sebernarnya dekat facebook pun ada tapi lepas post entry tu jaa terus keluar dari group blogger dekat FB untuk mengelakkan diri ini dari terus hanyut..bukan apa, rasa macam tak boleh kawal diri..cakap nak bukak blog setengah jam tapi baca blog orang tu, orang ni sampai ter'extend' dan lebih 3 jam..alamak!!!!

actually i'll be sitting for such an important exam, A-level that will be starting on16mei 2011, exactly on teacher's day =D..this is an important exam for me because it will determine my future  =.= as this is my last semester here, i need to work hard for it!!yeah!!
thanks for your reminder..A-LEVEL is not easy okey,i'll try my best!!=.=


thanks for reading and visiting my blog,much love (^_^)
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...