nuffnang

Saturday, April 30, 2011

Thanks for all the wishes :)

Assalamualaikum ^^


Alhamdulillah, hari ini 30 April maka genaplah umurku 20 tahun.. terima kasih semua yang memberi ucapan selamat hari lahir dan juga ucapan dan kata-kata semangat untukku menduduki peperiksaan final A-level 2 minggu lagi...cuak dah ni >.<


I’ve received so many facebook, twitter, text messages and email birthday messages from my  family and all my friends from Bari, chalok, Pelong, sesma and bloggers :)  that I decided to just give everyone a big thank you on here, so THANK YOU! 


i'm a big girl now :)




yeah, i'm one year older and i think i should be more matured in whatever i do ^^


sempena birthday ni aku dapat free call and sms for this one whole week dan tadi bila check 8pax list semua dah penuh...kenalah menggunakan perkhidmatan free ini dengan sebaiknya..hehehehe :)

orang yang aku masukkan dalam 8pax list semestinya orang yang rapat dengan aku kan..

  1. my mum - kalau call boleh cakap ngan mak, ayah dan adik-adik sekali
  2. my bro- nantilah nak call boleh borak panjang
  3. nana- my bestfriend from sesma
  4. Aida- bestfriend since smk.pelong, tinggal pulak satu kampung ngan nenek :)
  5. Ieka- one of my bestfriend from sesma until now, at Intec
  6. Ali aiman-  bestfriend lelaki dari sesma dan sekarang blogger hebatt!!
  7. Anatie- rapat sejak masuk kelas jahitan sama-sama even dulu satu sekolah to xrapat sgt
  8. errrkkk...jejaka masa silam.....masih lagi dalam list :p
walaupun contact number dia aku dah delete tapi bila tengok nombor tu konfirm ingat,masih tak dapat lupa setiap nombor itu...aduhai, i don't think that i'll call that number again but i still don't delete his number from my 8pax list...biar jelah, nanti bila dah jumpa future husband terus change..hhehehehe...tapi kalau ada sesiapa nak suruh aku call, bolehla change :D

that's all for now, tak sempat nak reply semua wishes!!banyak sangat...THANKS EVERYONE!!!

p/s: wish good luck in exam is more important than birthday wishes...doakan taw!!thanks ^^

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...