nuffnang

Saturday, April 2, 2011

menjadi editor 100 penulis :D

Assalamualaikum semua ^^


macam biasa aku akan periksa e-mel aku untuk tengok kalau-kalau ada e-mel baru masuk sebab biasanya aku akan subscribe lepas aku komen sebab aku lebih suka baca apa tuan blog tu komen balik lepas aku komen dekat blog dia,namun dekat certain blog je la..jenuhla kalau semua kan ^^


bila aku buka e-mel tengok yang aku dapat invitation untuk menjadi editor blog 100penulis... waaa,sememangnya aku teringin untuk menulis dan menjadi editor di sini..selain itu boleh berkenal-kenalan dengan rakan-rakan baru iaitu editor lain di sana kan...sila klik banner untuk ke blog 100penulis.



100penulis

www.100penulis.com



apa itu 100penulis???okey ni aku ambil dari pengenalan 100penulis itu sendiri =D

 "Tujuan blog ini diwujudkan ialah untuk memberi kesempatan kepada 100 orang editor bergabung bersama-sama. Kesemua editor ini boleh menulis entry untuk apa jenis isi kandungan sekalipun. Bebas membincangkan hal isu semasa, tutorial, promosi blog dan sebagainya."

faham la kan..kiranya seramai 100 penulis akan bergabung bersama idea dan pendapat yang berbeza di dalam sebuah blog..wah,mantap kan :) maksudnya di sini, setiap editor akan dapat tugasan bergilir-gilir bagi menulis entry di dalam blog ini...ini membuatkan aku tertarik nak cuba join dan terpilih jua..

aku akan memulakan tugasku sebagai editor mungkin bulan 7 ini kerana aku akan menghadapi peperiksaan besar pada bulan hadapan..begitu juga dengan blog ini pasti tidak dapat aku update dalam masa sebulan lebih ini..huhu...janganlah terus lupakan jaa okey, berehat dari blogging untuk seketika sahaja =D

jom ramai-ramai ke blog 100penulis dan jika berminat menjadi editor bolehla apply kerana admin masih membuka ruang bagi pengambilan baru bulan April ini..semoga berjaya!!


p/s: invitation ketika daku sibuk..namun peluang ini tidak akan aku persiakan :)

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...