nuffnang

Monday, April 4, 2011

tetiba buang tebiat sorang-sorang

Assalamualaikum...

disebabkan housemate dua-dua takde rasa bosan yang sangat melampau,yelah rasa kesunyian kot..walaupun dok tengah study,layan lagu bukak youtube tetap rasa bosan sebab dok sorang-sorang..at least klu ada dua orang lagi makhluk tu bolehla dok sembang-sembang ngan gelak-gelak kan..


apa lagi buat keputusan nak carik tempat untuk buat kerja,sebenarnya perut lapar...memula ingat nak pergi makan dekat kfc past tetiba teringin nak makan nasi goreng kerabu..ngaaa!!terus tak jadi pergi makan ayam tukar nak makan nasi goreng..sampai
kat kedai,carik port paling best untuk duduk dorang-sorang tanpa rasa malu dan segan silu..serius sepanjang belajar kat sini aku tak pernah makan sorang-sorang kat kedai,mesti ada kawan kalau aku pergi sorang mesti aku bungkus tapau aje..


duduk elok-elok sorang-sorang sambil dengar lagu mp3 dan bukak buku chemistry dekat tempat paling hujung dan aku buat kerja macam biasa,waaa..buang tebiat betul..mana pernah-pernah aku study kat food court macam ni pastu sorang-sorang lak tu ^^

 di food court inilah aku study +makan sesorang..tapi aku duduk hujung sekali pastu pasang mp3,nah tak hirau pun orang sekeliling..hehehe..

 nasi goreng kerabu..sedap jugak kot..pasni boleh makan lagi :)


ABC yg tak berapa nak sedap ;(
rindu ABC syeksen 2 oh..lama tak makan...

haaa,itulah kisahnya sampai 2 jam aku kat situ dari 3.30sampai 5.30...okeylah kan carik suasana baru tapi bila aku pergi cerita kat kawan aku dia gelak besar,xcaya aku buat kerja tu..hehe..aku nak makan kat kedai sorang-sorang pun segan,inikan pulak nk bukak buku sampai 2 jam..buang tebiat la ni..hikss!!

p/s:sapa boleh teka tempat aku makan ni ktne??hehe...senang je

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...