nuffnang

Monday, April 25, 2011

Inner cotton itu saya punya!

Salam semua :)

tahukan anda semua apakah itu inner??sudah namanya inner sudah pasti ia dipakai di dalam kan..tapi kali ni taknak cerita pasal inner lain tapi pasal inner tudung..kalau korang tengok sekarang ni kan ramai yang sudah mula beralih arah dari pemakaian tudung bawal kepada shawl..namun begitu, gaya shawl ni pulak ada banyak tak terkira..ada belit bawah atas pusing-pusing jangan sampai jerut leher sudah ^^

sekarang ni pulak bukan ada satu jenis je, macam-macam ada pashmina, tudung syiria, tudung siti dan macam-macam lagilah..kalau nak ikutkan fesyen memang tak terkejarlah kan..namun begitu jaa lebih suka pakai shawl dengan inner cotton sekali sebab memang mudah dibentuk dan tidak melekat pada dahi..kalau muka bulat macam bolaa pun boleh buat effect bujur..kihkih :)

inilah inner cotton tu ^^

panjang betul mukaddimah, sebenarnya tadi jaa telah ditag oleh luqie untuk join contest nih...memandangkan jaa memang sukaaaaa inner cotton dan syarat-syaratnya senang sahaja ape kata mencuba kan??mana taw ada rezeki, tapi gitulah setakat ni baru sekali dapat hadiah giveaway dari blogger..takpe,cuba lagi...lagipun hanya perlu follow Mrs.vip, buat entry pendek dan letak satu gambar..

gambar bersama inner cotton :D

dan nak tag semua yang baca nih..ok,bye....moga dapatlah inner cotton ni ye..heee (^_^)
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...