nuffnang

Thursday, April 28, 2011

syuib sepah menangis bila tahu dirinya bakal jadi bapa!!!

Salam semua :)

dahku dari bilik study tadi dan tak tahu badan penat sangat dan ketiduran...dengar radio Era pasal Syuib sepah yang menangis selepas mendapat khabar berita yang isterinya, siti Sarah dah mengandung...maknanya syuib bakal bergelar bapa tidak lama lagi... ^^

 gambar perkahwinan mereka...rasanya baru je dengar khabar berita pasal diorang kahwin ni..memang bunting pelamin la cmnii..hehheehheheh :D

ada lagi yang tak kenal syuib??nilah salah seorang ahli kumpulan sepah, juara raja lawak 3..syub ni ahli yang paling kecik dan selalu dibuli..hehehehe...dalam gambar ni syuib diapit dua rakannya, mamat dan jep..

jarang benar daku menulis pasal artis tapi tadi tetiba rasa nak share..mungkin sebab aku suka lawak diorang, sekali tengok memang tak kering gusi terutama masa maharaja lawak...memang bestlah diorang selain Jozan yang semestinya pilihan no.1 aku..hehe...

semoga terus berbahagia kekal abadi yep!!!pelawak ni bukannya sepanjang masa buat lawak, mesti ada time serius kan...waaaa, aku sukaa benar kalau dapat pasangan kelakar..hehehhe..

p/s: esok nak balik klang :)
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...