nuffnang

Thursday, June 30, 2011

Selamat tinggal Intec, selamat tinggal Shah alam~

Assalamualaikum...

pejam celik pejam celik dah habis dah perjuanganku selama dua tahun di Intec, sedih la pulak rasanya nak meninggalkan bilik 1221 terutama sekali member-member yang separa gilaa..haaaaaaha..banyak betul kenangan pahit manis selama dua tahun di sini..28 Jun 2009, tarikh mula daftar sehinggalah semalam 29 July 2011..

Semalam tak sempat nak update sebab pepagi lagi dah pergi Intec untuk writing test + interview... alhamdulillah, everything went well...insyallah kalau ada rezeki dan tiada aral melintang dapatlah kugenggam impian yang selama ini mungkin hanya angan-angan...hanya doa dan tawakal sahaja sekarang ni, apapun kita hanya mampu merancang tetapi Allah yang menentukan segalanya..terimalah seadanya dan jangan sesekali menyalahkan takdir setelah kita berusaha dan dah cuba buat yang terbaik (self-motivated )





 buku-buku ni tinggal je, nak sedekah kat junior =D

antara barang-barang...bnyak lagi meh..


balik dalam pukul 1 terus sambung packing barang-barang sebab banyak sangat yang belum dikemas...dalam pukul 5 lebih pakcik datang ambil dan balik Klang ...Balik Terengganu lambat lagi sebab 4hb-7hb  ni ada kursus Birotatanegara (BTN) dekat pantai remis, Jeram, Kuala Selangor..harap-harap best dan enjoyy =D


Malam tadi pulak layan bola, Malaysia lawak China taipei (Taiwan) dan Malaysia menang tipis 2-1.. agak tak puas hati dengan keputusan semalam sebab aku rasa Malaysia mampu buat lagi baik, adeih banyak betul peluang depan gol yang disia-siakan....apepun, aku sukaa Aidil Zafuan main balik malam tadi..waaaa, hensemnya awak untunglah Rita Rudaini (tetiba..hahaha) gol pertama oleh kepten negara, Shafiq Rahim memang cantik!!!gol kedua pula oleh tandukan Aidil Zafuan semasa sepakan penjuru oleh shafiq Rahim juga...safee sali tak menyerlah semalam, semua dok pakat nak kepung diaa...last-last cedera dan keluar..ok dah jadi pengulas pulak...sukanyaaa layan bola, lama dah tak tengok =.=


haaaaa, antara koleksi sandal dan, kasut, wedges dan heels sepanjang di Intec


 shawl dan tudung


 baju kurung

tudung bawal..jarang pakai




11 comments:

Cik NurulZaty said...

tahniah dah bis blaja..

so. nk gi oversea la kan?
gi mana plak pas ni?

jackieKOH said...


wahhhhhhh.....congrazt da grad dr INTEC.. hehe

kenal mohd Ramlan?? dia kawan ak, bru grad dr intec gak.. eheh

Wordless Wednesday #WW : Hanya [1] gambar - xkan tengok je, komen tak?

saharinasaharudin said...

wahhh,nk further study kt ovrC ke? :)

saharinasaharudin said...

wahhh,nk further study kt ovrC ke? :)

angkasa said...

waah bestnyaa.kemasnya locker.ihihi

jaa64 said...

@Cik NurulZaty

Insyallah kalau pnjg umur muraz rezeki =D

jaa64 said...

@jackieKOH

mohd Ramlan??kos ape neh?ADFP?ALEVEL?
klo alm rasanya aku kenal semua

jaa64 said...

@saharinasaharudin

insyallah.. =D doakan yee

jaa64 said...

@angkasa

heee..thanks dear!

Подтверждаю said...

as salam..
wow! pakcik guna satu beg je angkut barang. hehe~

tahniah! dah grad dari intec!!

;)

kalau tak baca entri ni, pakcik mesti ingat jaa masih beleum habis sekola. haha~

jaa64 said...

@Подтверждаю

belum habis sekolah???ahhahah, awet mudanyaa saya ;D

satu beg mana cukup pakcik!!!bnyk barang wohh

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...