nuffnang

Tuesday, June 28, 2011

Penat tapi best.....sorang-pun soranglah =.=

Assalamualaikum.....

penat betuiii hari ni...Lepas exam ni tetiap hari keluar, bukan ape dah lama terperap dekat Akasia tercinta ni, nak rasa jugak keluar berjalan-jalan..tapi masalah jugak, kalau keluar mesti nak pakai duit..duit...duit....fuh, keluar macam air..tak berhenti-henti...kalau keluar konfirm nak kena bayar tambang, makan bukan ada yang murah-murah..lepas tu tengok barang itu barang ni nak beli..nafsu oh nafsu betulll..kalau ikutkan nafsu, memang banyak menda yang nak dibeli tapi nasiblah nafsu ini berjaya dikawal oleh iman...huh..

Semalam memang stay up sampai pukul 4 lebih sebab melayan cerita korea, city hunter sampai episod 10. mantap kan?? padahal hari ni aku ada kena datang Intec untuk sesi ukur blazer pukul 9 pagi pulak tu..dah agak dah, boleh ke tak aku bangun pepagi ni, huh celik-celik dah pukul 10.30..halamak!!!ada 4 miscall dan 3 mesej kat inbox aku..last mesej tu dari member ajak pi ICT malam ni dan mesej tulah yang menyedarkan aku dari tidur..

Bangun terus kucapai tuala dan ke bilik air untuk mandi, haih dah agak dah bangun lambat..call memember semua da pegi, sadis tak???itulah janji ngan orang kol 9 kau bangun kol 10 tu apa kes??nasib baik blazer measurement, kalau interview amacam??tak kee gilaaa...okeyh 29 hb, esok aku ada interview memang kena bangun awal laa..disebabkan aku sensorang terpaksalah aku mencari public transport tapi nasib ada dua orang mamat kelas sebelah pun baru nak pergi dan aku buat muka tebal mintak tumpang..adapehal!! lantaklah.. haaaa jimat duit dan masa aku...mekasihh =D

sebab aku sensorang dan lambat turn aku dalam kol 3lebih, ohmayyy aku kena menunggu lebih dari 2 jam  dan masa yang ada aku pegi library, bukan baca buku okey, aku pergi lab computer untuk online..taw jelah kalau UITM memang block Facebook dan semua laman lain ape lagi aku menaip entrylah..haaaaaha...tunggu dalam kol 3 terus ke tempat mengukur tadi, nasib baik takde sesapa kat sana..segan weeyh orang tu ukur semua body parts...ngaaaaa...nak buat blzer yang betul-betul ikut body size kita kan...

siap tu aku terus balik sensorang dan berjalan hampir ke seluruh kedai-kedai yang ada dekat syeksyen 18 shah alam ni...memula nak karoke sorang-sorang pastu tak jadi, aku pusing-pusing masuk kedai baju, kedai kasut, kedai buku, giant,mydia semualahhhhhh...kedai makan je tak pergi..muahaha...memang jalan-jalan je, duit tarak beb!!sedih tak weih sedih gilaa kan..ekonomi aku memang tahap yang sangat pokai gila babeng skang nih, kalau ku tahu kena buat bank draft sudah ku simpan duit dari awal-awal :(


jalan sorang-sorang pun best gak xD


aku jalan-jalan hampir dua jam lebih sampai terasa lenguh barulah aku balik ke Akasia tercinta sebab dah janji ngan member nak keluar pi ICT kol 6.30...kali kedua aku kesini, memang banyak betul perubahan, macam-macam kitorang main, jom layan pic jap..






nak kena packing barang ni sebab lusa dah kena buat clearance kolej, byebye Shah Alam..i'm gonna miss u...haaaaaa, banyak menda yang aku belajar sepanjang dua tahun aku bermastautin di sini, memang sangat banyak...serius pengalaman banyak mendewasakan aku, aku banyak belajar benda yang aku tak pernah lalui dulu-dulu~

yeah, malam esok ada dinner dan aku malas nak keluar esok, penat seyh...semua orang nak melaram kan, beli baju cantik-cantik lawa-lawa....ah, kalau ikutkan nafsu memang aku nak juga tapi biarlah...pakai jelah apa yang ada, okeyh sila bersimpati dengan nasib aku..lalalalallala...macam tak ada feeling sangat sekarang ni, biarlah aku menyendiri, biarlah aku menjadi pasif tanpa dikenali sesiapapun..*nangess huwaaaaaaaa..

okbye, nak packing sikit...

p/s: Mana nak carik baju Btn nih!!oh baju sekolah =.=
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...