nuffnang

Thursday, June 16, 2011

Selamat hari bapa...hanya perlu hantar gambar dan menangi hadiah!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

semalam tengah-tengah melayan twitter, dengar lagu mizz nina..rupa-rupanya ada orang hantar mesej ...jaa ada dapat mesej dari satu nombor yang tidak dikenali..dahlah dah lewat dalam pukul 12 lebih camtu...mesejnya berbunyi (xbunyi pun sebab text message..ekekeke =p ) begini :

"bila hari bapa ye??harap balas" jaa pun balas je lah... "oh, 19 jun tapi ni siapa ye" tanpa menjawab pertanyaanku di hanya membalas "ok, thanks" grrrrr!!!dahla tanya orang memalam, pastu xnak cakap dia sape lak..huhuuhu..kalau cakap nama sape pun dah ok...tapi malas nak layan sangat, tak kisah lah sesapa pun..dulu-dulu mr.D selalu kacau tanya soklan pelik-pelik dengan nombor orang lain..pastu main miscall bebanyak, tapi kalai ni bukan dia..memang orang lain..tak kisahlah sape pun, kalau ada orang nak buat pengakuan kat sini pon boleh..nombornya 013.....


ok back to the main point. post kali ni Jaa nak share tentang satu pertandingan sempena hari bapa..bukanlah pertandingan sangat sebenarnya, tapi macam dedikasi kita terhadap ayah...kita hanya perlu hantar gambar dan mesej kita ke emel HariBapa2011@gmail.com...dan 100 pemenang akan memenangi kad eksklusif, mereka akan buat kad yang menarik dan best untuk ayah kita...jadi kita kenalah emelkan kata-kata dan ucapan yang best supaya dapat jadi pemenang..100 orang tu ramai okey, dan peluang nak menang sangat tinggi..hanya perlu curahkan kata-kata yang boleh menyentuh hati ayah kita..heeeee :)

ucapkan terima kasih atas pengorbanan ayah yang selama ini menjaga kita dari kecil, memberi kita makan, belajar dan menjaga kita sampai kita besar dan sihat seperti ini...bayangkan seandainya bapa kita tidak menjaga kita sebaiknya..apa akan jadi pada kita??mungkin kita sekarang ini tidak mengenali ibu bapa kita, tidak menerima pelajaran secukupnya...luahkan segala-galanya untuk bapa dalam mesej tu :D

kalau tak berapa nak faham boleh tengok video ni... Dato' Seri Shahrizat Abdul Jalil, menteri pembangunan wanita keluarga dan masyarakat  serta Altimet ada video untuk anda.. kalau tak berapa nak faham boleh rujuk sini





kalau tak pun boleh je buat vidie yang kreatif dan dedikasikan buat ayah anda..buat suprise pada ayah dan jadi anak yang menghargai..sudah pasti ayah kita akan terharu dengan apa yang kita lakukan...ingatlah restu ibu bapa sangat penting bagi seorang anak...ingat ye, hantar sebelum 19 jun 2011!!!masih ada masa lagi..jom!!buat kejutan pada ayah kita :D


SELAMAT HARI BAPA KEPADA SEMUA YANG TELAH BERGELAR BAPA DAN BAKAL BERGELAR BAPA.. :D


p/s: sila share dengan kawan-kawan supaya kita sama-sama dapat gembirakan ayah kita.. thanks ^_^



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...