nuffnang

Sunday, June 26, 2011

Sambil online boleh buat duit...mau??

Assalamualaikum...

hari ni jaa nak berkongsi pasal cara paling senang nak buat duit semasa online...sudah pasti ramai antara kita ni kaki internet, setiap hari online dan kalau sehari tanpa internet macam hilang kekasih gamaknya, macam tak makan nasi seminggu jadinya...penangan internet sungguh hebat, boleh jadi tempat cari jodoh, cari ilmu juga boleh jadi tempat cari gaduh..huuu~


Kalau anda blogger mungkin nuffnang, advertlets atau lebih best lagi innity boleh jadi salah satu sumber, namun ada lagi cara mudah nak dapat duit sekelip mata...kalaulah anda seorang yang memang rajin online facebook dan twitter benda ini cukup mudah!!korang hanya perlu register akaun dekat  says.my atau  churp-churp  rasanya churp-churp ini lebih popular di kalangan blogger kerana ia adalah rangkaian dengan nuffnang..jadi iklan churp-churp boleh dipaparkan dekat blog dan tidak bagi says.my




Jaa dah join dalam setahun tapi baru berjinak-jinak dalam masa beberapa bulan ini... says.my RM50 dah boleh cash out dan RM 100 bagi churp-churp.. siap je korang daftar, korang b oleh ajak memember lain sekali, bukan susah pun klik untuk register..dahlah boleh connect dengan akaun facebook, sangat senang okeyh!!tak payah nak banyak-banyak songeh pun

 ni untuk churp-churp...masih belum cukup untuk cash out



ini untuk says.my

dekat says.my anda boleh buat survey, tanya soalan, pool dan macam-macam lagi...tunggu apa lagi, maksimumkan penggunaan internet anda untuk dapat duit...sekali klik dapatlah 20sen pun jadi..heeee...tunggu apa lagi, register says.my dan churp-churp sekarang!!!berbaloi-baloi~






Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...