nuffnang

Friday, June 10, 2011

video dan lirik lagu pokok - Meet uncle Husin feat Hazama

Assalamualaikum...

sekali dengar lagu ni pun dah rasa best tapi tak tahu lagu siapa, balik-balik cari rupanya lagu baru kumpulan meet uncle husin feat Hazama..okey, lagu ni slow tapi best...jom layan lagu ni =D


Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada



Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh



Ulang Chorus


Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam



Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok






okey, aku memang suka dengan suara hazama ni, walaupun Meet uncle Husin masih belum ada vokalis tetap diorang memang terbaik!! lagu diorang memang best dan untunglah Hazama nyanyi ngan diorang...

memang tak boleh nak bandingkan antara Azlan, Black atau Hazama yang pernah menyayi dengan Meet Uncle Husin..masing-masing ada kelebihan dan keistimewaan sendiri..kalau lan suaranya memang lain dari yang lain, sekali dengar terus cam...walau siapapun vokalisnya, aku tetap suka MUH =D



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...