nuffnang

Tuesday, January 11, 2011

ape yang patut dibuat kalau rasa tension???


salam petang selasa semua =) semalam memang tension sangat dengan result jatuh sampai ke kerak bumi,dengan eksperiment unit 6 biology yang asyik2 kene reject je,dengan banyak benda tak study lagi nak kene cover..dahla exam da dekat,pressure sesangat..taw x??pastu kene pulak buli ngan member2..sebab tu rasa tertekan je semalam,nak belajar pun xmasuk..

okey,the past is the past..jaa dah xsedih lagi dah..bersemangat lagi..pergi tanya member-member kat formspring soklan yang jadi tajuk ni..tengok respond diorang :-

mesti tension nk exam ye..:)
jujurnya klu kita suka lyn lagu sambil tgk blk gmba2 lame xpn tido haha..pastu bace quran ye! try la bace surah2 favaourite:P –FK-

makan-VP-

berzikir byk2.solat hajat sume:)-ANA-

minum air gas..haha-MH-

pergi pantai jerit kuat-kuat hehe. tak pon express it through tulisan. tulis ape saje yang kamu tensionkan itu. as the time goes, bile kamu bace balik ape yang dituliskan, its very very very funny hihihi. last skali nangis jela. may it work, InsyaAllah ;)-CT-

amik wuduk..solat :))*islamik sikit-AZ-

hisap rokok..-BA-

makan!-PP-

tark nafas dalam2-bro-

take a long breath....then,lepas pelan2 smbil ko senyum lebar2...sure ko rse confident n xtension da pastu...
*nih tips yg aku slalu wat la..n so far menjadik..haha*-AA-

mandi...-AS-

Malas & xde semangat nak stadi ke ni?
Final year dah kan?
Well, think of the consequences then..mgkin itu boleh bantu Jaa utk bangkit semula.   -HR- 

alhamdulillah..thanks for the tips :) esp pasal baca quran dan solat..yea,tu yang terbaik bagi kita orang islam ni kan..pastu pasal makan tu jaa xbrapa nak selera makan,tgk nasi pun rasa xnk..pelik jugak..pastu layan lagu jaa memang suka dengar lagu:D tapi hisap rokok tu xmungkin..apela..ish3~

yang last tu sebenarya dr komen..thanks warlord yang sentiasa datang blog ni walaupun entri ntah ape2,sentiasa komen dan bg semangat kat jaa..yeah!!xde tension-tension lagi dah...sekarang bermotivasi tinggi :D

apepun thanks kat korang semua..sekarang ni masalah lama datang lagi,xboleh nak edit layout dengan komen tak kira entri sendiri/org lain..so just baca jela..xboleh komen..sorry ye :(

kalau korang,ape korang buat kalau tension ek??meh share story sket =)


Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...