nuffnang

Saturday, July 3, 2010

CAMP AT AGROTEK GARDEN RESORT HULU LANGAT

salam semuanya....ini entry yang ditulis selepas menonton perlawanan brazil vs netherland...wooo...brazil kalah 2-1 dengan belanda....ape kes nie???semua pasukan yang jaa sokong kalah..mula-mula england kalah dengan jerman,pastu portugal pon kalah ngan spain..sekarang ni brazil lak kalah ngan belanda..ape nk jadi daaa....tgk la kalau argentina pon kalah,memang dah nasib malang la cmnie....rasa macam xde mood nak tengok perlawanan seterusnya...

ptg tadi baru je balik dari kem pm(pembantu mahasiswa)dekat agrotek garden resort,hulu langat....resort ni memang terbaik la wa cakap..pekerja kat sini semuanya ramah..bila kitorang sampai je kat sana,mereka sambut kitorang dan tabur2 bunga...suasana memang sangat cantik tapi ada satu benda yang rasanya kurang best..wah,tangganya amat tinggi..dari kafe ke dewan,wah rasa macam nak tercabut skru lutut...bukan setakat tinggi,tapi curam...tapi yang pastinya best la aktiviti kitorang macam jungle trekking,agro trek dan yang paling best time BBQ...kat sana boleh request lagu dan ade yang karoke...memang layann habis la...dahla duk kat depan...ada beberapa lecturer dan peserta yang nyanyi..

we are divided into some groups and jaa was in 'loudspeaker' team..we are really LOUDSPEAKER...always make noise and form unnecessary sounds....my friends sometimes called me loudspeaker during my school time because of my voice......but i really don't care...wah3..mengaku!!!yes,i admit that i speak loudly and clearly...but i have my own purpose:the others can hear my voice clearly and avoid from any misunderstanding...chewah!!!

we had to wake up so early in the morning,perform subuh prayer and had aerobic time...that was really nice!we got bolllywood dancing competition between the groups,dance together with the music..the most memorable and best thing there was foods....i like the foods so much..damn!i'm going to gain weight again and again and again...
i love foods but i hate of gaining weight :(

i used my time to sleep as soon as i reached akasia...owh,really2 exhausted!!!tomorrow i got meeting about mms and i'm going to be very busy during mms week...the program starts from 7o'clock in the morning and finish at 11pm...i'm going to spend my whole week at intec with the juniors...the other seniors will register 0n 11th july and i'm going to start my new sem next week...owh,time flies so fast and i feel so lazy to start everything again...


p/s:happy birthday kak long!!she is 22 already (^_^)
off to bed now!sooooo sleepy




Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...