nuffnang

Friday, July 23, 2010

susah sangat ke nak bagi komitmen??

sekarang ni badan penat sangat2...xde mood nak belajar so bila blik je dr demo silat td terus bukak lappy n on9..huhu,kaki dahla sakit,badan lebam2..bila tengok rasa cam nak nangis sebab kesian dekat badan,ni semua dalah pengorbanan dan harap2 pengorbanan ini berbaloi..

  • pg pegi kelas kol 8,balik dlm 1 lebih pastu hujan lebat..hbis basah kuyup =(
  • balik makan,tgk dapur air melimpah,btang paip n pnyapu bersepah!!(misteri)
  • pegi futsal,kejar bas sbb pakcik da nak tinggak(T_T)
  • main dgn kuku kaki skit..adooiii...
  • balik lam 6lbih,pak cik gerak lambat
  • malam pegi silat,buat demo..bdn da lebam2 slalu jtuh,sakit...

cheh,aku bg flow cerita ni sbnrnya terasa agak bengang dan terkilan dgn team futsal kali ni..selalu xdtg practice with a lot of excuses..aku pun bizy,sem ni xde study leave,kene study awal2...aku pun injured,sakit seluruh badan...i  got class in the morning,futsal training in the evening and at night i got silat, but i try to manage my time wisely...i try to come although i know that i'm not a good player...tp apesal xnak turun practice...pleaselah bg komitmen sikit, aku taw semua penat,ade hal...tp ingatlah mggu ni je,brp ari lg nak lawan...

haih,tengah bengang sebenarnya....dahla penat,tgk xde org turun practice...stakat 3 4 org susah la mcm ni..hmmm...it's just a way to express my feelings..for those who read this, i'm not mention anybody because it's a general thing...sometimes,the same thing goes to me..M.A.L.A.S...
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...