nuffnang

Saturday, July 10, 2010

i'm all alone...

after the mms is over,atiqah and yanie went back to their hometown...they leave me alone in their house...sobs..sobs....hahahaha..ape lagi,buat macam rumah sendiri la..lalalalallalalalaalla (^_^)..hidup menumpang macam ni la,bagai melukut di tepi gantang,ceh,saje je sebenarnya..padahal dk kat rumah tu siap ade katil sendiri bagai =)

malam tu tidur sesorang je kat bilik,bgn dah nk dkat tengahari...huhuhuhu,ape nk jadi daa....xpe la penat kot masa minggu mms...4 hari bangun awal dalam 5 lebih dan pergi intec pastu balik dalam 11 malam...tp kene kumpul dulu dalam pukul 1 lebih baru dpt tidur...bayangkan seharian kat intec,xmandi..haih,penat2!!!tapi kepenatan tu xterasa sangat sebab rasa happy n fun!

dalam pukul 12 jaa kuar jalan2 keliling syeksyen 18 nie...hmmm,best gak jalan sorang2 sebenarnya...suka hati kita je nak pegi mana,nak masuk kedai mana n whatever...tapi kalau selalu bosan laa,as a human we need friends...habis kedai pergi dari kedai kasut sampailah kedai selendang...adelah beli barang sikit-sikit...pastu pergi baiki phone motorola yg rosak tu,masuk mcD ,online sampai ptg bru balik bilik..huhu....

malam tadi pergi silat,ingatkan ramai orang rupa-rupanya ada dalam 5 pmpuan dan 3 laki jer..xblh nk praktis sgt sebab xde orang,so juz try design yang baru jer...kat sebelah dewan tu jugak ada persiapan untuk perkahwinan anak PPP,pn,jamilah kalau x silap...diorang mmg jemput ke majlis ptg nie,tp rasa macam xpergi jer...


sekarang ni dekat mcd jugak,sorang-sorang...baru je lepas register  td,still got the same room with the same roomates...it's ok lar...kitorang dh bnyak share brg mcm wimax,barang2 dapur alat pencuci...macam2 la...tadi sebenarnya nak pergi baiki kasut,so alang2 dah lalu sini singgah online dulu...kat bilik xde internet lagi...tunggu kasut siap nak balik kemas barang masuk bilik lor....huhuhu...penatnyer,dahla barang banyak,berat plak tuh!!haih...

p/s:sem 3 yang menakutkan....banyaknye bnda nk kena fikir...silat,futsal,study...huih...pening2






Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...