nuffnang

Monday, July 12, 2010

kebengangan yang amat sangat


haih...tengok gaye muka bengang nieh...sape yang bengang????adooiiii..pening kepala la..tadi tengok final world cup netherland vs spain..dahla tadi lepas magrib kuar makan ngan kawan2 ex-schoolmates pastu pi beli barang...balik singgah plak kat umah tiqah borak2 dan nak balik jumpa housemates aku diorang pi ambik buku senior yang tinggal...ape lagi,join la sekali....

masuk bilik,kemas sikit turun bilik tv tengok bola..dah bet ni,aku rasa cam da dpt agak spain menang tp still nk ckp 'the oranges' yg menang...finally spls main 2nd extra time bru spain dapat gol..haih,benci giler!!!!whatever,yang tu xdela penting sgt..yang sgt penting apabila phone aku tetiba rosak skrin..budus  tol lar coz xblh baca apa yg trtulis kat skrin...arh,tension3...dhla tgh dk asyik2 mesej....

rasanya masa holland nyaris2 gol aku trcampak handset terus jadi blank sebelah...pastu skrang da 3/4 dah blank...ape yg aku nk baca..pening3...xlarat nak fikir..then,aku try la call dia,terus di 'boooooooooo'nya aku sbb belanda kalah...boleh lagi dia cakap aku tipu dia sal handphone rosak...haih....handphone motorola ade kat kdai lg,xambik masuk bilik terus je online..

ni la kisahnya knp aku bengang sangat.......plizzzzzla faham aku...
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...