nuffnang

Monday, April 2, 2012

futsal piala dato' duta

Assalamualaikum......



semalam baru je habis satu aktiviti PKPMI-CJ, futsal piala dato' duta....aku memang dah lama nak main futsal sebab tu bila tahu ada game terus rasa nak main, tapi tak tahu nak main dengan sape kan...tetiba dapat idea ajak bebudak batch aku, padahal kitorang perempuan ada 11 orang je semua dan rata-rata langsung tak pernah main bola...haahaaa, tapi lantaklah kan, kita nk main suka-suka dan enjoyy, bukan nak mengharap lebih dari tu...sorang memang awal2 taknak join dan sorang lagi tarik diri, so kita ada 9 jee...


dahla tak berapa nak prektis, boleh kira dengan jari berapa kali je main dah tu main pulak dekat tempat yang macam tak berapa nak best, padang tak rata apabendalah...tapi lantak!! satu hal lagi, kitorang ada tempah jersey lepas tu orang dekat tanah abang tu cakap boleh siap hari khamis, lepas tu diorang pergi khamis tak siap lagii...lepas tu janji jumaat tapi jumaat tu kan ada demo yang pasal kenaikan minyak tu, memang tak lah!! bila call hari sabtu tak siap jugak katanya hari isnin, geram gilaa....dahla game ahad, jersey siap isnin, mantap!then, kitorang dapat idea untuk pinjam baju dengan senior 2008..baju pinjam pon bolehhh -,-




baju batch 2008 :)



pagi-pagi lagi kitorang pegi, perh awal betul, xde orang lagi time tu, adalah sekelompok jejaka yang semangat yang suruh aku pergi awal tuu...dah agak dah, mesti xde orang awal sangat..dalam pukul 8 lebih tu baru ada orang yang datang makin ramai, dahla tiga team je so main dua kali jelah...walaupun kitorang kebanyakannya first time main takdelah teruk sangat, saingan sengit jugak tuu..hehe...kitorang kalah tipis 2-1 first game, padahal dah leading 1-0 tapi xde rezeki kot, pastu game kedua kalah lagi 1-0....geram gak gol yang tu sebab dia macam unexpected gol yang tetiba je masuk...haaha...takdelah kitorang loser sangat, bangga kot ngan team sendiri...haaha...




comel dan ceria....masa ni baru je sampai...nak isi borang daftar..



 after da game ^^

 piscok FC!!


bagi yang tak tahu apa tu piscok, ia sebenarnya pisang coklat...salah satu makanan kat indonesia ni...memula susah jugak nak pilih nama team apa yang sesuai, macam-macam nama keluar..haaha, last sekali hambik je...tagline kitorang sepak jerr!! sebab tu main sepak je bola kan, tak kisahlah apa pun yang penting sepak kan :)

thanks everyone!!



walaupun kitorang tak menang tapi aku rasa happy dan bangga dengan diorang semua...walaupun tak pernah main kan tapi sanggup gak nak masuk game ni, dahla semua main walaupun at first ada yang macam nak duduk tepi padang je, nak jadi penonton je apalah...frust gak semalam, thumb aku sakit and tak boleh nak sepak kuat,aku banyak passing bola tapi tak dapat nak score...takpelahh..yang penting nak enjoy je kan..boleh gak lepas stress~






Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...