nuffnang

Friday, April 6, 2012

Dinner at Pancious Pancake house

Assalamualaikum.....


Dah lama rasanya tak kongsi pasal tempat-tempat makan yang best, selalu je sebenarnya keluar makan tapi tak ambil gambar, nak buat entry pasal makanan tapi tak ambil gambar memang tak ummpphh la kan..heeehe...jom!!kali ni saya dan beberapa lagi kawan pergi makan dekat pancious pancake house dekat mall Taman Anggerik :D




Boleh tahan ramai jugak sebenarnya orang yang makan kat sini, penuh taw hari tu...kami kena queue dulu sebelum masuk, tengok tuu full house okeyy..aku ikut depa ni makan..heee ^^



pancious pancake house :D


K.Ain dan anis..kan dah cakap mereka ni ada iras2..kann


k.mira a.k.a kak adik dan vais... tak tahu nape panggil kak adik dahla kak, adik pulak kan..hehe..jom layan tengok apa yang kitorang makan hari tu..


nanchos with beef bacon..yummy!

 strawberry cheese kot..haha

  risotto chicken and mushroom :*

ada lagi tapi tak ambil gambar,nama makanan pun dah lupaaa..haahaa...tak gheti eh nama western food ni :p

 dah habessss!!licin makan tu...


okey, muka kekenyangan..alhamdulillah :D


OK last sekali dapat free ni!!!untuk pembelian lebih rp 150k dapat satu ni....mulanya semua dah cakap kenyang hapelah, tapi bila da sampai......sekejap je habisss!!haaaahaaa..lawak je :)

kitorang duduk sini ^^

memang kenyang makan kat sini, nak nyanyi pun dah tak larat...ok kalau korang masih penasaran atau nak tahu apa lagi menu yang ada kat sini, kat mana location dia korang boleh bukak website ni http://www.pancious.com/ dan bersedialah untuk salivate!!haaaha...makanan dia semua mengancam dan menggoda jiwa tahu..haihhh...kepada yang berdiet lupakan jelah niat tu -,-'



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...