nuffnang

Wednesday, May 30, 2012

Malam Kami Anak Malaysia (M.K.A.M) 2012

Assalamualaikum.....


Malam semalam kelab umno jakarta (KUJ) telah berjaya melaksanakan satu event yang agak gempak iaitu Malam Kami Anak Malaysia dekat backstage Ancol...ini kali pertama aku pergi Ancol, heheee...nanti lain kali nak pergi nampak macam best :)


Kami gerak dalam pukul 4.30 dengan naik bas, baguslah diorang dah provide bas untuk pergi...untuk Ukrida saja ada 5 bas....jalan tak macet jadi sampai sana  masih awal, dalam pukul 5lebih dah sampai apa lagi kami berjalan-jalan di belakang dekat pantai tu jelaa....pictures speak louder than word rite??enjoyy :)

inside the bus....


 i'm trying to take photo with the mirror..wkwkwk

 gorgeous lady there!hehe

budak sesat -,-


 merenung masa hadapan...hahaha..poyo je lebih -,-


nampak tak bot kat belakang tu??tak habis2 pak cik bot ajak kitorang naik dengan harga 10ribu rupiah...jalan-jalan pusing laut, dan sebenarnya pantai ancol ini adalah pantai buatan..huhuuhu...
 bersama min :D


 Ok dah sunset....time to go inside!! ramai gak kan orang...


 nampak tak stage tu...agak grand dia punya stage...


 everyone get this glow in the dark bangle...nice kan..hehee..


 emcee of the night!! orang sama cam mafest,hehee...diorg mmg berbakat ^^



foods of the night...ada mee, daging masak black pepper dan ayam bakar...best2, habislah diet..hahaa..dietlah sangat :p  nak tunggu makan tu punyalah lama, tunggu vip semua datang dulu, nyanyi lagu negaraku, lagu umno pun nyanyi oke...dengar ucapan sikit baru makan..hoho...

minum air lepas frust tak dapat no cabutan bertuah..hahhaa..tak payah nak berharap sangatlah, sepanjang hidup aku pernah sekali je dapat lucky draw tu...kurang lucky!!hehee...ada orang dapat ipad oke!


 mr. cool, nerdy, miss funky and gorgeous of the night dapat spek hadiah...untunglahh..hehe



 ni disebalik tabir, orang busyy tuu!!! 

 me.vais.anis  on the stage...hahaa

 with seniors from mestopo :)

inilah tempatnya!!!


tahniah kepada semua komiti malam kami anak Malaysia tahun ni....balik dan tido..hehee :)





p/s: banyak lagi gambar....jom terjah blog page di FB..heehee... click here


thanks for reading! :D




Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...