nuffnang

Saturday, March 24, 2012

suatu ketika dulu...15 tahun yang lepas....

Assalamualaikum.....




haaha, masa hari terima sijik tamat tadika kemas...agak-agak sama tak muka aku dulu dengan sekarang...bukan apa, kan ada kawan-kawan tadika dulu yang terpisah....kalau kitorang baru terjumpa di usia 20-an boleh kenal tak??haaha...


gambar ni gambar lama, dah rosak pun :( scan jadilah cmni...hurm...adalah jugak kenangan kan...masa dulu mana ada kamera nak ambil gambar banyak-banyak lawa-lawa...inipun cikgu ambil guna kamera yang pakai kodak filem gulung tu...pastu kena print semua skali...kalau tak memang takdelah...untunglahh budak zaman sekarang kan, kalau adik aku tu gambar penuh hari dia buat persembahan dan graduate tadika..eh, graduate pun bolehh...haaha...rindunyaaaa


nak jadi kanak-kanak tadika balik boleh??bestnye tak payah fikir banyak..setakat menulis, membaca yang senang-senang pastu main pondok-pondok..alangkah bahagianyaaa hidup itu...haaa, dahh memang mengarut dah..apapun gambar ni kenangan yang tak dapat dilupakan sampai bila-bila..saja nak share kat blog sebab gambar ni dah tak tahu kemana, kang laptop ada problem hilang semua kan...


korang cmne masa dulu-dulu??best tak masuk tadika??heehe...



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...