nuffnang

Monday, March 26, 2012

Projek 100 bloggers

Assalamualaikum.....


sebenarnya dah lama perasan dekat Facebook, twitter dan beberapa blog tentang projek yang nak dijalankan Broframestone ni....tapi mungkin rasa tak berapa layak sebab mood blogging dah agak berkurangan....tapi sejak akhir-akhir ni mood tu datang balik lepas lihat traffik akhir-akhir ni makin kencang..check nuffnang pun dah sampai kat rumah....alhamdulillah, semangat nak berblog lagi pun meningkat :D



Projek ni dicetuskan oleh Broframestone untuk mencari 100blogger bagi menjayakannya...pernah beberapa kali jumpa bro dekat event blogger tahun lepas, sempoi orangnya..haaha....jom kita tengok dulu apakah kriteria blogger yang dicari...jeng..jeng...jeng...




1) 100 Blog Malaysia dan pemiliknya adalah warga negara Malaysia.

2) Blog yang mempunyai 500UV dan ke atas dalam masa sehari. ( bukti statistik blog amat diperlukan)

3) Blog berbahasa Melayu atau English.

4) Blog yang berkualiti ( bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan daripada pembaca )

5) Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.

6) Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

7) Sanggup memberi komitmen dalam menjayakan projek 100 bloggers.



Rasanya blog Jaa's Story ni dapat memenuhi kriteria yang diberikan...insyaAllah :D Jom anda semua kalau berminat bolehla ke sini yee..



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...