nuffnang

Thursday, March 29, 2012

anatomy exam...musculoskeletal

assalamualaikum...... pagi ni aku ada first exam anatomy, blok musculoskeletal....i don't know why i'm so blurr....30 seconds for each question is really not enough for me to think and write the answer......Maybe  first time kot -,-' ...

exam praktikum ni sebenarnya macam ni, kita akan di beri satu kertas yang sudah terisi nombor dan kita hanya perlu mengisi jawapan saja...ada 10 meja semuanya dan setiap meja akan ada dia soalan iaitu A dan B...satu meja satu minit so only 30 seconds for a questions...tapi rasanya ada yang tak sampai seminit pun dah bunyikan loceng..hurmmm....so bila loceng dah berbunyi u need to move from that table to another table, pandai pandailah nak managa macamana...


baru nak tengok tulang ke otot dekat part mana then nak decide which part of the body it belongs and finally the name of it...so tak boleh nak fikir lama sangat and just need to jot down what do u think the anwer is..haaaha...



some of the muscles...actually banyak lagi, almost everything need to memorise -,-


i don't know why...when i was waiting for my other friends and i think i can memorise it but during the exam i don't know what should i write..haaaha, sindrom dengan dengar locengnya lagi...nak fikir nama latin lagi, ahh ok whatever!!just forget about it..let't focus on the next exam integrasi 2 that contribute the most..haaaha..mungkin ni first experience, lepas ni dah tahu macamana kene ready betul-betul :)


ok dah lupakan pasal tu, aku sebenarnya pergi rumah sakit a.k.a hospital tadi lupa nak bawa purse dan kunci rumah lagi...luckily i went there with my housemates, balik je dari exam aku lepak bilik memember and sekarang ni aku tengah guna ipad member aku untuk update blog..haaaha, first time update guna ipad ni, best jugak..nak beli tak mampuuu..please someone buy for me..hikss :p


ok lah tu je, i need to study and my roomies dah balik dari tanah abang..dah boleh masuk bilik!Yippie..ok bai..sorry post ni manglish aku main tulis je melayu campur english...thanks for reading!!!


kejap je dah habis blok 5..yuk semangat!!!heeehe



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...