nuffnang

Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum....


Balik dari kelas tadi, bukak twitter dan baca update Nisa Kay yang ultimate giveaway yang selama ini dicanang-canang dan digembar-gemburkan olehnya itu telah dilancarkan....kalau tengok hadiah yang bakal menanti tu memang lumayan, orang sini cakap asiiiiikkk..heehe...

okey, walaupun baru baca satu muka surat buku, tolak tepi jap sebab nak tulis entry pasal giveaway ni..weeeee =D




Wow, tengok banner pun mangancam gitu..heehe

yang di bawah ini adalah semua sponsor bagi giveaway ini..jom kita terjah!!!







Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER








jom ramai-ramai join, hadiah memang best, tengok senarai hadiah kat sini ada 77 hadiah menarik untuk dimenangi...jangan lupa promote juga taw, sebab ada hadiah untuk top referral..


Buat bloglist pihak yang sponsor hadiah ni di sidebar...selain itu jangan lupa like dan tweet entry tersebut  ^_^




rasanya itu saja kot, mudah-mudahan dapat salah satu daripada hadiah tersebut..heehe...
eh tunggu apa lagi, jom joinn!!





5 comments:

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join GA ni jugak. GUDLUCK DEAR ;)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Pupel Liyana said...

jom joint ga pupel pulak :) http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...