nuffnang

Thursday, December 22, 2011

Berjimba di Mall Taman Anggerik xD

Assalamualaikum....


memandangkan kami tengah cuti sempena perayaan krismas dan tahun baru, kami telah merancang untuk ber'ice-skating' di Mall Taman Anggerik (TA)...bila kami sampai penuh orang kat dalam tu, dahla tempat tu takdelah besar sangat lepas tu ramai sangat orang tengah beratur untuk membeli tiket...bila kami lihat rupanya harga sempena perayaan chrismast dan tahun baru ni naik melambung tinggi rp48k hanya untuk dua jam...mahal la tu, baik mai pergi lain kali bila takde orang sangat, harga murah dan boleh main sepuasnya tanpa ada limit waktu xD

ambil gambar dari bahagian atas jelah...masa ni orang dah berkurang...

kami apa lagi dengan perut lapar pergi meredah tempat makan..nak makan apa ye??fast foods?chinese foods?japanese?las sekali peri cari makanan Malaysia..yeay!! i like!!!ada restoran Penang kat sini yang jual makanan Malaysia macam nasi lemak, roti canai, teh tarik..awwww, best!!rindu makanan Malaysia dah ni =p




inilah restoran tu, little penang xD



geng berjimba tengah memilih makanan...konfius!!semua nampak sedap ^^

nasi lemak..best sangat!


ini saya punya!!

saya mintak roti canai tapi ini yang dapat...rasanya kalau tak silap ini namanya roti tisu kan...apa-apa jelah, yang penting sedap, roti canai pun ada banyak jenis dan pilihan juga kat sini...

mulanya nak tengok movie tapi macam takde je yang best, apa lagi kami ber'window shooping' ajalah...dari satu kedai ke satu kedai...dahla banyak end year sale and chrismast sale...my friend wanna buy a new shoes, but she can't even find the one that attract her...banyak je kasut cantik-cantik tapi takde saiz pulak, kaki saiz macam 39-40 memang susah nak cari..untunglah orang kaki comel 36-37 macam saya, senang sangat nak carik..heehe...

capek menunggu pilih kasut...yuk foto dulu dong!! :p

we know big things about little feet-----> what do u know??tell me!!heehe 

 nicee ^_^


 welcome to land of sweets!!yeay!!

diorang buat sambutan hari natal dan temanya"land of sweets" banyak la aktiviti kat sini, ada pertandingan nyanyian, kanak-kanak mewarna, performance artis yang aku pun tak kenal sape...sadis!hahhaha...agnes monica ada tapi tak tahu exact time..


 dah kata land of sweets, mesti ada sweets kan...

nak ambik banyak gambar tapi orang penuh, tak sukalah nak berebut nih..haaha..tapi kan ghase nak makan je lolipop tuh!!

 with the mirror..wink!! ^ (^_^)/

 mirror again....

 and again...


cuba korang teka lokasi kami yang duduk atas kerusi ni??cecepat teka!!haaha...



itu dalam toilet ok, ohh grand betol toilet siap ada kerusi mewah bagai, cantik wohhh...daripada letak dalam toilet tu apa kata sedekah dekat rumah kost kitorang..ekkekeke...


panorama pic, inilah Taman Anggerik (TA) yang baru...lawaaa dahh pasang lampu tu :)


thanks sudi baca!!
:*

p/s: berjimba adalah aktiviti bersiar-siar/berjalan-jalan dan yang sewaktu denganyaa...



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...