nuffnang

Friday, March 18, 2011

comel sangat biskut ni..sayang nak makan!!

salam semua =D

hari tu kami pergi makan kat kafe dan tengok mak cik ni ada jual biskut yang comel-comel..macam-macam bentuk dan corak yang cantik..heeee,kami pun bercadang la nak beli..dah agak mesti rasanya kurang sedap,jadi diorang lukis cantik-cantik pastu jual..huhuhu (^_^)







waaa..nice right??kami belikan untuk untuk satu sama lain..hehe,kelakar la jugak..walaupun rasanya kurang sedap,namun kami telan jugak..erm,don't judge a biscuit by itd feature..hehhehehe..

tu je,just a simple and short entry (^_^)

suka??bolehla 'LIKE' =D
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...