nuffnang

Sunday, March 6, 2011

new header and template..yeay!!


Assalamualaikum ^.^

malam tadi tengah buat math,terasa nk bukak SB dan dpt notification yang header sudah siap.. yeay!!hahahaha :) terus tak sambung kerja menghadap SB,komen-komen dan pasang new header...
aku ni dahla tak reti dalam bidang edit mengedit ni.. haha,header dulu pun aku guna photoscape je.. lagipun semalam bila aku resize header tu jadi buruk gila..grrr!!!

lepas pasang header ni,aku godek2 sikit adjust colour and template..nilah hasilnya..wink2...header ni bukan aku buat,tapi kawan baru fakhrul yang edit,kreatif kan?? terima kasih daun keladi ye,appreciate it much2 (^_^) nak mintak kepakaran dia buatkan untuk korang???terjahlah dia..heheheh...

p/s: komen sikit template n header ni...memang aku suka warna pink xde masalah kan =D


suka??bolehla 'LIKE' =D
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...