nuffnang

Tuesday, July 10, 2012

Jemput orang datang Jakarta :)

Assalamualaikum.......


Untunglaaaa orang dah cuti bole jalan-jalan...heheee...ok aku tak tahu nak mulai dengan apa, selasa lepas memeber dari Intec datang nak jenjalan sekitar Jakarta, esok dah nak balik da...seminggu diorang kat sini, mungkin nak merasa bagaimana kehidupan di Jakarta, atau nak jumpa orang tersayang...dua-dua kott eh :)


awal pagi tu dua orang dah datang, so petang ni kitorang pergi jemput lagi tiga orang...dua cowok, 1 cewek...hahaaaa....aku ikut pergi jugak sebab member rapat roomate kat akasia dulu, 2 tahun kot kitorang satu bilik....pastu dua orang lagi kawan coursemate, ALM (Alamak!) tak tahu cari sendiri :p 


kami ke sana naik teksi, bertiga jugak...punyalah remind suruh aku siap cepat sbb teksi dah nak dekat sampai padahal.......


"Jom teksi dah sampai" cepat-cepat aku bersiap sampai tertinggal purse...padahal kene tunggu almost 30minutes lagi dalam teksi....ada yang baru nak mandi, nak jumpa future wife katekan, kata Ali bukan nama sebenar...hahaa...aku tak nak merepek banyak sebab perut tengah sakit ni, tengok gambar jela ehh...



flight diorang delay sepatutnya sampai 2.30 camtu tapi dah jadi pukul 5.20....tapi dalam pukul 6lebih baru sampai,haaa..ni tunggu kat depan ni...international arrival,lama jugak diorang kt dalam...


 yeayy!!da sampai....penantian berakhir..hahaaa...senyum memasing da sampai Jakarta kan :)
 padahal bosan lama gila tunggu kat lcct..hahaa..


 bawak satu beg je sorang, nanti balik mesti banyak kan...haa, shopping katekan...
ehh,pisto macam nak sama besar ngan ali je :p



 Ali tenung apa tu, huishh...

 hi si chantek!! gonna miss u :)


sengih lebar yee memasing...orang tengah bahagia.....



ok tu je nak tulis.....nak share gambar ni je sebab malas nk upload FB...satu lagi Ali nak sangat masuk gambar dia dalam blog :p diorang dah nak balik esok, selamat tinggal Jakarta..heheee...next week saya pulak balik Malaysia :D


p/s: orang baru datang Jakarta xsakit, aku pulak yang sakit -,-

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...