nuffnang

Monday, July 16, 2012

memanjakan diri di spa, Rumah sehat E-health

Assalamualaikum.........


Setelah beberapa lama baru sempat nak menghupdate blog, terasa sangat busy dengan exam yang tak habis-habis dengan event, tanggungjawab dan sebagainya...tapi itulah kesibukan bukannya alasan, kalau nak cari masa boleh sangat antara nak dengan tidak je kan :)

ok hari tu waktu kengkawan dari Malaysia datang melawat kitorang kat Jakarta ni kami pergi Spa Rumah Sehat E-Health ni untuk relax dan tenangkan diri, urut badan hilangkan lenguh dan stress....kebetulan pulak time tu baru habis exam petang terus gerak pegi sana...layankan gambar jela ehh ^^



muka memasing excited...baru nak pilih nak pakej apa, facial, urutan dan lulur



me.izah.azah

sorry diena for cropping your picture bcoz i think it's not appropriate to upload your picture...please sit properly next time :p


 i like the wallpaper, feels like in jungle..heh 



tempat rawatan, dipisahkan dengan tirai...ok lah...


 the beds



tempat ni sebenarnya campur lelaki dan perempuan tapi lelaki di tingkat 3 dan perempuan di tingkat 2...jadi takde masalah sangatlah...ia selesa dan murah, mampu untuk pelajar macam kita nii...ehh, kalau korang datang Indonesia memang kene pergi spa sebab pakej kat sini memang murah kalau nak dibandingkan dengan harga kat Malaysia memang tak dapatla..hehee...

ok tu je nak share, thanks for reading! :)



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...