nuffnang

Sunday, July 22, 2012

Memories with E2 semester 2

Assalamualaikum.....


i'm on holiday and i'm coming home tomorrow morning....i'm coming home...i'm coming home, tell the world that i'm coming home...weeeee...i think it's not too late for me to wish all muslim happy Ramadhan^^



Ramadhan bukan sekadar bulan untuk puasa tetapi lebih dari itu, bulan yang penuh berkat ni jom kita sama-sama tingkatkan iman, rajinkan diri melakukan ibadah sunat yang lain seperti baca quran dan solat sunat..jom jom jom!!! kita buat sama-sama :)


entry kali ni nak bercerita dan kongsi sedikit tentang kawan-kawan di kelompok E2, sepanjang semester 2 ni kami berada dalam kelompok sama, untuk skill lab, pbl, lab dan practicum...so hubungan kami agak rapat sebab kan selalu buat kerja sama-sama dan sesekali keluar makan-makan bersama...semester depan tukat kumpulan lagi, untuk semester 2 kami terdiri dari 9 orang termasuk 2 orang tu angkatan 2010 yang dipanggil anak ulang..ok memperkenalkan...jeng..jeng...jeng....

Harry

Adrian
                                             

 cindy

novi


 Robin

keren


kiki


Ria

ok these are all my groupmates...i don't think that i should put my own pic coz i' u know who am i already right??theheee...dua cowok yang atas tu tak habis-habis dok menyakat aku dengan macam-macam...panggil upin upin then mak cik bla..bla..bla...until most of my friends call me mak cik..ahh, do i look that old?? but some of them don't even know what is mak cik?LOL



What i like the most about this group is they make me feel appreciated and i can be myself..aku suka suki je cakap bahasa melayu campur english but sometimes they just laugh at me and say that i'm funny!!i can speak bahasa Indonesia but somehow i still failed in saying alphabet..A, BE,CE,DE..blablabla...cakap english terus dicop sombooong! hahaaa


awal-awal memang memasing diam sebab kan tak kenal lepas tu bila dah beberapa kali pbl dan skill lab serta praktikum sesama kami jadi makin rapat, dah boleh kenal perangai masing-masing...mana yang rajin, mana yang pandai, mana yang suka ponteng kelas, mana yang malas buat kerja, mana yang selalau dapat markah tinggi dan mana yang selalu tak lulus...benda ni memang boleh nampak, sape yang rajin tu memang akan dapat markah tinggi je dan mana yang suka bolos kelas tu faham-faham jela...aku ni kategori average, rajin ke kelas tapi biasa-biasa saja..wahhahaa..


after PBL 2


they said this is cherrybelle or chibi style...do you know what is cherrybelle??it's a girl band from Indonesia and they might be inspired by k-pop...kalau Malaysia ada gula-gula yedak?? i just know about this group and whatever..hahaaa...


ok i think i should stop now....semoga semua dapat jadi doktor yang berjaya one fine day...thanks for reading dan selamat berbuka!!



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...