nuffnang

Saturday, July 21, 2012

Dinner di D'cost

Assalamualaikum........


Selamat menunaikan ibadah puasa dan perbanyakkan ibadah sunat yee kawan-kawan sekalian..heee, kali ni nak share beberapa gambar kami sewaktu makan bersama-sama si kunang-kunang buat kali terakhir sebelum pulang ke Malaysia :D

kami berempat sampai awal sikit, naik angkut je pun..heee

 cermin tolong kami..heee


sekeliling dinding D'cost ni adalah cermin...jadi tempat ni nampak tersangat sangatlahhh luas...dahla memang dah agak luas lepas tu dindig cermin yang buat pantulan tu nampaklah lagi bertambah luasa...agak ramai jugak orang malam tu, ehh tempat ni sepanjang masa ramai orang sebenarnya...


 farah dan hazirah :)


 ain and me

 innocent me with kak El 

weee kak el ni dah habis tauuu, tunggu nak angkat sumpah jadi doktor September ni lepas tu BFG (Back for good) wahh bestnyee...selamat masuk ke alam pekerjaan pulak!!


 kak diba, farah,haz



kak Diba yang ambil gambar,tak cukup complete la 6orang cmni...

ok makanan kami dah sampai!!meh nak tunjuk apa yang kami makan, tapi tak sempat snap semua ada lagi lauk yang belum sampai tapi kami dah dulu makan..heheee...ini sebenarnya makanan laut so ada ketam udang kerang apa semua..suka kerang!! tapi hari tu semua kerang habis :( diorang ni orang suruh makan je ketam udang tak nak pulak, akhirnya kami pesan 3 ekor ikan..


 ikan kerapu panggang masak lemak (kalau tak salah :p )


 kangkung goreng


 sayur campur

 mango juice

 strawberry juice


selesai makan!! kami pun pulang..heeee..semoga jumpa lagi nanti lepas raya, InsyaAllah :)



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...