nuffnang

Monday, November 22, 2010

KARISMA : day 1



 karisma
 tempat kejadian..hehe
okey,aku join futsal karisma 2010..tapi tahun ni kat shah alam je..huhu,xpegi jalan jauh la..
stay pun kat bilik sendiri jep



futsal og futsal..lalalalaala,bila tengok pemain-pemain pasukan lain,aku rasa pelik cmne aku boleh main futsal..adeyh,pasukan kitorang je yang sopan-sopan,ayu-ayu...huhu,kalau korang tengok team lain,perh siap rambut pkai gel,macho cam laki pon ada...ape-ape pun feature tak penting..main lagi penting!!

 ini malam bila kami dapat beg berisi baju,jaket,cap dan seluar...malam tu kitorang ada sedikit penerangan tentang sukan,dapat jadual perlawanan,pergerakan dengan bas,van,sukarelawan dan lain-lain...aku mula-mula sukarelawan tapi manalah sempat,nak praktis lagi..main lagi..huhuhuhu~

nak pegi fusal pon sempat lagi posing depan bilik..hahahha,ni memang minah gila gambarr,mana kamera ada je pergi nak masuk..lallalalla..korang pun camtu kan??cittt,xngaku konon :p

ni dalam dewan masa majlis penyerahan bendera..bila tengok pic ni baru perasan yang kami tunjuk gigi..haha,gigi sape paling cantik???ternyata keeper kami paling kanan tu paling 'obvious' dan paling semangat..haha,jgn marah okey :D

pasal game??kitorang satu group dengan kedah dan sabah...mula-mula lawan kedah.


muka-muka lepas lawan dengan kedah..nak kata sedih tidak,happy pon tidak...macam xde perasaan je kan..huhuuhuhuhu ~

lepas game kitorang pergi makan ramai-ramai dekat ole2,karoke dan main kerusi urut tu..serius best sangat...team futsal memang rock!!





Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...