nuffnang

Thursday, November 25, 2010

tag

game karisma pun dah habis,ni baru ada time nak ambik award dan jawab yag..hehehehe,thanks shya :D
jaa kena jawab soalan-soalan nih..huiksss,banyak jugak meh:-


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
 keluarga,tanpa mereka tiadalah kita di dunia
kawan-kawan,hidup akan kesunyian tanpa kawan-kawan
laptop,xboleh buat assignment,kerja,blogging :p


2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
tak ada duit sendiri lagikk,semua JPA bagi..thankss :D tapi dah jadi duit sendiri la kan..
erm,burger semalam!!hari ni tak makan lagik

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
 
aduh,soalan ni..awal lagi nak fikir semua ni...tapi yang pasti jaa nak sederhana jep..xnak lah membazirr..
tapi tengok jugaklah bakal pasangan macamana ye.. 
(calon xde lagi,mungkinkah seorang blogger??hiiiksss)




4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
bercinta itu luas..jaa sedang cuba bercinta dengan ALLAH dulu sebelum mencintai diri sendiri dan orang lain


5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
cintakan kekasih sepenuh hati hingga ke akhir hayat 
jaa memang seorang yang setia


6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
di mana-mana sahaja


7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
buku biology southern nuffield

8. Apakah nama penuh korang?
siti khadijah binti said

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
mak kot



10. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
of course la..jaa dok asrama sejak darjah 6 lagikk..
masuk ni dah 8 tahun dok asrama


12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
nak fly,sambung belajar :D


13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
pelukan lebih memberi makna

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
-budak sekolah lagi
-comell jep
-blog dia pun comel

 15. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
30 april 1991..sila beri hadiah okeyyy..hehe
tahun lepas terharu,tetiba diorang sambut bday,igat nk ajak kuar makan jep..huhu
thanksss...baca nih

sorry banyak yang jaa skip soalan sebab soalan macam entah apa2..sorry k :D 
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...