nuffnang

Monday, October 24, 2011

makan di D'Cost

Assalamualaikum...


mulakan hari anda dengan senyuman..wink!! (^_^) semoga minggu ini jadi yang lebih baik pada kita kan..weee, semalam pergi Grand Indonesia, ok tempat tu memang best! setiap part ada kelainan dan keunikan...tapi hari ni nak cerita pasal satu tempat makan seafood (even i can't eat seafood  #_# )

D'cost ni memang best, banyak seafood spt udang, ketam, sotonng, kerang yang best dan harganya pula tak terlalu mahal..nasi pulak rp. 1K sahaja untuk sebanyak manaa pun, korang nak tambah spuluh pinggan pun takpee..heeehe =D



 ikan gurami goreng..best!


 kerang hijau bakar =D


 sayur campur


sambal mangga

nampak sedapp kan!! jom bolehla cuba..yummy! bolehla jugak hilangkan rasa rindu nak balik rumah..huwaaa..

 kakak-kakak yang comel =D


 ellya dan budak sesat tak kenal sapee

 okey, dah habiss..hehehe..


 sempat.



 tampat ni memang selalu penuh dengan orang...setiap kali datang memang ramai...


oh ya, ini adalah D'Cost dekat mall ciputra land, Jakarta Barat..serbu jom!


kat pintu depan...ohh diorang cakap aku pakai baju PLKN..


tapi style baru beb!!baju kelawar...skrang ni bebudak PLKN pun kena pakai baju ni time tidor..hahaha...tapi kat sini takpe tak ramai yang taw yang tu corak PLKN, hahahhah..kalau kat mesia malu jugak ni =p


p/s: just another fun game!!!weeee...try it!



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...