nuffnang

Thursday, October 27, 2011

lappy sakit :(

assalamualaikum..

Pagi ni dahla bangun lambat, biasanya kelas start kol 9.20 tapi hari ni start jam 7.30...biasanya lepas subuh aku memang dah tak tidur tapi hari ni ngantuk sangat..sedar-sedar dah jam 7..huhuhu, kelam kabut la jawabnya, nasib baik tunggu angkut tak lama sangat..

Malam tadi tido lambat bukan apa, aku dok chat ngan abang aku.. dia suruh aku buat summary apa benda entah..pastu aku siapkan sebab nanti bnyk keje lagi, ada test lagii..dia takpelah ari ni xde kelas, kan cuti deepavali..kami je tak cuti..huhu..


Satu hal lagi yang mmbuatkan aku tidur lambat adalah ada org bagi aku link youtube pastu aku tak dapat bukak..dia kata ku kena upgrade adobe flash player, bila aku nk update download tu terus kuar smtg bad..rasanya virus ah ni..huhuhu, suddenly lappy aku mati sendiri..dia restart and again and  again...tak p lgi jdi cmni sebelum ni..akucuba banyak kli sampai lambat tido tapi da terus camtu..

Pagi tadi cuba lagi tapi msih sama..:uhuhuhuhu, sedihh..cmna nak buat kerja ni..dahla report yg nk kene hntar next week ada lm tu, rasa cam nak nanges jee :( apekah yang telah terjadi??petang ni nk kena pegi repair, huhu, duit lagiii..pokai la cmni..
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...