nuffnang

Friday, September 23, 2011

from KLIA to Soekarno-Hatta International Airport

Assalamualaikum..

malam ni pergi menumpang tidur di rumah senior Malaysia, tapi diorang unversity trisakti..diorang tinggal berama-ramai 16 orang satu rumah, semua kongsi..nampak macam best jugak..macam satu keluarga, tidur sama-sama, masak dan makan sama-sama...tapi apakan daya, kami dahla sedikit, pastu dua orang tadi dah pindah masuk bilik sewa lain...

memang ada masalah sikit sebab bilik kitorang yang sekarang ni tak berapa nak selesa lagi pulak wifi tak boleh nak pasang sebab penyewa dulu ada hutang dengan pihak internet tu..jadi nak tak nak kena langsaikan dulu hutang yang lama kalau kitorang nak pasang internet..memang agak tak masuk akal kan, padahal bukan salah kitorang pun :(

dah malas nak banyak cerita, nak share gambar-gambar time sebelum depart dari KLIA hari tu..

 inilah muka-muka yang menghantar aku kat airport hari tu

 with the sweet couple, mak su bakal menimang cahaya mata tak lama lagi

 walking to the gate

 with my beloved mum

 eh...yang ni baru sampai tempat parking, pun adaa..hehe

 my brother, who helps me a lot to settle my passport etc..

 beloved aunt

 tetiba jumpa member skolah rendah, atie yang kebetulan hantar member dia yang fly sekali ngan aku


 sempat lagi atas eskalator.

 take my passport...


 bye-bye malaysia..


memember seangkatan...

that's all for tonight, oppps it's morning already >.<  rasa macam tak ngantuk pulak sebab dah lama tak online..sedih kan, ini pun menumpang internet rumah kakak senior..they are so kind..tak jangka pun nak tidur, tapi dah alang-alang datang jela tidur terus...


gonna sleep now, got class tomorrow...1.20 a.m waktu jakarta..


Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...