nuffnang

Wednesday, September 26, 2012

WOW (wonderful orientation weekend) -entry bergambar

Assalamualaikum...

pada 14&15 september lepas, PKPMI-CJ telah buat satu program orientation khas untuk adik-adik yang baru masuk UKRIDA 2012....sebagai seorang ajk, aku pun turut sama terlibat membantu mana-mana yang perlu dan jadi fasi untuk kerja group....program ni buat dekat Malaysia hall so senang sikit sebab kat sini kat terus ada bilik, tido kat sini saje :)


aku dengan vais datang time diorang baru habis taklimat program, pergi hospital punya pasal...seharian di hospital, ingat nak up entry tapi em..makin hari makin malas pula menaip, tidak serancak dahulu :p tak nak cerita banyak kita layan gambar-gambar sepanjang program tu, syok sikit kan ^^

 adik2 lelaki 2012 :)

 time ni kene tulis first impression terhadap kawan..haa tulis jangan tak tulis!! berebut-rebut nak tulis haa

 sekarang bagi ikut group..kakak-kakak dengan abang-abang buat sharing pasal lifa dgn study sikit :)

 barisan high community PKPMI...YDP tengah bercakap tuu..hehe

 fokus ye fokus :)

 taklimat imigrasi

 LDK...kene bincang nak buat kerajaan sendiri..lukis lukis!

 discuss lagii

 yang ni lawa...pulau bear lagi :)

 presentation time...my hadek-hadek group 6! 

 KAMI :)

 nak jugakk dengan banner tu :)

 ok masak-masak time! :)

 bakar-bakar....atas rooftop ni ^^

 suasana rooftop malaysia hall :D


 pinggan dan gelas tersusun....tunggu nak makan ni.

 "senyummm!kak kat nak ambik gambar" kata salah sorang dari mereka..tak ingat sape..hehe

 we're intecian ----> ukridian...hehee

 sempat lagi main uno sebelum makan! 

all junior ukrida malaysian 2012


diorang sangat best dan sporting!heheee...ramai pulak tu *kejelesan melanda* kami cuma bertigabelas dengan tiga lelaki...ok! tu jee, kata pun entry bergambar kan...selamat datang adik-adik ke jakarta dan ukrida, semoga terus tabah menjalani kehidupan yang penuh pancaroba *eceyyy* di sini...till then! :)


Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...