nuffnang

Saturday, June 16, 2012

Twin babies :)

Assalamualaikum......


Aku ni memang jenis yang sukakan bebudak kecik dan baby....sungguh kalau tengok baby yang cute tu rasa geraam je nak cubit-cubit pipi dia..awww, rasa macam tak sabar nak ada baby sendiri...hehee...tapi yang tu lama lagilah kan, jauh lagi perjalanna tu....aku kat sini nak main dengan baby sape?? nampak mak ayah bawak baby pergi jalan-jalan aku rasa geram nak ambil, tapi anak orang..hehee...


hari tu aku jalan balik dari kampus lepas tu tengok sepasang baby perempuan yang sangat comel...subhanallah sungguh comel kembar itu, rasanya tak sampai setahun lagi, muka dia dahla ala-ala mixed pakai baju sama lepas tu mak ayah dia bawak jalan-jalan, sorang dukung satu...sumpah comel!! aku senyum je dekat baby tu....mungkin aku ni ada naluri keibuan kot,kahkahh...aku sebenarnya suka je jaga baby tapi bab yang malas tu nak basuh bahan buangan dia..teruk betul >_<


sampai satu tahap tu aku berangan nak dapat baby kembar, nanti boleh pakaikan baju sama...tapi tanggungjawab agak berat la kan, sorang nangis nak susu sorang lagi nangis jugakk....kalau nak jaga sorang diri memang penatlah kan terutama time diorang kecik-kecik...tapi kalau dapat suami bertanggungjawab suka jaga baby takde hal la kot...ramai je kawan aku yang kembar dan aku tengok mereka sangat comel!! perempuan biasa rapat dengan kembar, boleh jadi sister, bestfriend nak pulak belajar benda sama boleh study sesama, balik kampung sesama....dah sama mak ayah kan...tapi lelaki biasanya ego sedikit, malu nak jalan-jalan dengan kembar (kawan aku yang kembar cakaplah)


aku google beberapa gambar kembar yang sungguh comel...

gerammmm nak cubit-cubit pipi tu...awwwhhh...

kalau ada anak kembar senang jugak kan, sekali lahir dua orang..hehee...anak kita takdelah kesorangan sangat nak main toys tu sorang-sorang...boleh main sama-sama...


ini lagi comelll...eyyyyy, geram jugak!!!rasa nak ambil peluk cium je bebudak ni, aishh...kenapa comel sangat???


ini sangat sweet....ini yang kita mahu....twin dari kecik kita ajar berkasih sayang..hehee...


i know i should stop sharing cute twin babies pictures....they are so cute!!! aku ni tak boleh tahan tengok baby yang cute, sungguh rasa geram...harap-harap bila besar pun mereka maintain cute, mak ayah kene ambil peranan didik anak-anak dengan betul sebab anak-anak ni ibarat kain putih kitalah yang mencorakkan mereka nak jadikan mereka ni macam mana....semoga jadi anak yang soleh dan solehah baru sejuk mata memandang..hehee..


please cute baby come to mama!!hahaaa....ok aku dah merepek..thanks sudi baca :D






Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...