nuffnang

Tuesday, June 5, 2012

Nasi beriyani di Puri Mall

Assalamualaikum........


Dah lama sebenarnya pergi makan kat sini dalam bulan Januari lagi, tapi baru nak share..hehee..takpe kan?? saja usha-usha gambar yang mana belum masuk blog, hehee....semua benda nak masuk blog kan :D bukan apa, in case laptop aku ada problem tetiba gambar kenangan kena virus ke terdelete ke apa kan dah takde kenangan....baik upload masuk blog, nanti boleh tengok lagi ^^


tujuan kami yang asal memang nak makan nasi beriyani dan sambut bday vais walaupun tak belik kek pun...hehee...makan ramai-ramai pun ok ape kan...kami ke mall ni naik angkut je, 2500rupiah sorang, murah  je tapi jauh nak pergi...lenguh duduk dalam angkut yang berusia tu...macam naik kuda dah lagaknye..hehee...tapi rasanya better than kuda dan masa ni kitorang baru habis exam apa entah tak ingat da...yang pasti vais orang pertama yang sambut 21st bday dia kat sini so dia palong tua dalam kami ramai-ramai :p



 from the left: vais, Angela, Elya, Ania, Farah dan Haz :) 
macam biasa photographer low profile...xdelah 


 pemandangan dalam kedai tu..ada nama sebenarnya kedai ni tapi aku lupa nama dia apa..hehee



 cepat pilih nak makan apa...ayoo!!heheee


 yummmyy!!


kari ayam :)

the menu..


kat sini memang mostly dia jual makanan malaysia...apa lagi, jom makan!!hehee..bukan senang nak carik masakan Malaysia yang betul2 sama kat sini, dah banyak yang lain sikit :p


short and simple ipdate from me, thanks for reading! :*



Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...