nuffnang

Thursday, May 19, 2011

polkadot doughnut: vlogger terengganu nih best!!!

Salam semua...

masih lagi dalam mood berperang..bang-bang boom!!!dua musuh sudah berjaya dilepasi..tinggal 14 lagi..awat??terkejut?haaaaha..banyak gilaa kan, tu yang rasa nak menggila nih..tapi lagi rasa gila kalau tak sentuh blog..sebab tu nak sentuh ni, kalau tak sentuh esok mungkin gila..kehkeh..*ok tipu =p

Tengah melayan video dekat youtube, terjumpa video mamat nih, orang ganung boh!!namanya polkadot douhgnut..diorang buat berdua, tapi mostly yang sorang-sorang...mungkin dah ramai yang tahu kemunculan mereka, sebab mereka dah mula sejak hujung tahun lepas...aku baru tahu beberapa hari lepas dan ternyata aku masih awal sebab bila aku tanya rakan-rakanku mereka tak taw pun...ni nak cerita dalam blog nih!!hehehe :D

agak kelakarlah bila tengok vlog diorang nih, okey aku gelak sorang-sorang...yang bestnyer guna lorat ganung tu!!bukan orang kedah ja boleh, orang ganu pon boleh..ke guana gamok??zizan pun orang ganung..hehe....meh-meh malas nak tulis panjang-panjang, mari kiter layan vlog nih!!









hok ni memang lawok molek ah..suke selok aku tengok, nak terburai isi perut..kahkahkah...



ade banyok agi video diorang, dalam english pun ade...tapi wat dalam lorat ganung ni memang kemah keming!!ambe dop pernah tengok agi vlog orang ganung klakor gini...memang terbaik la bro!!!


ni vlog dalam lorat teregganu dan nak share dua terbaikk dan paling ambe suker je, hok lain deme pakat-pakat gi tengok sendiri deh...





yang ni pulak pasal annoying vidoe,in english..kahkah..aku sukaa kot..tapi diorang kata xnak dah buat vlog kutuk orang..okeh,bagus2...

nih beberapa komen ambe pasal polkadot doughnut nih...

@video tu kurang kualiti sket r boh!!ce try beli kamera molek sket..sayang pulok, vidoe sedap doh!!

@sound lain macam sket...pastu kadang-kadang suara pitch tinggi sangat, tapi intonasi gaya tu molek doh...

@guna je lorat ganung tuh...baru kemah set kite..hahaha..konfiden molek je tu =p


okeyh...tu hanya pendapat ambe semata-mata....kalau tak boleh terima harap maafin yaa...lepas tengok ambe terus subscribe, lama dah tak upload video..bilaaa nak buat lagik??tengah menunggu ni...ekekekeke...

sesapa yang tak berapa nak faham lorat si polkadot doughnut ni, boleh rujuk kamus bahasa terengganu sini..ambe wat siap-siap doh..hehehe..

ni page facebook diorang,tunggu apa lagik..jom layaaaan :D


p/s: best ke weih BB messenger???
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...