nuffnang

Saturday, May 28, 2011

hasratku sebelum menjadi pengantin, rasa macam mahu mandi manda kat air terjun je....huuuuuu, bestnyerr ^_^

Assalamualaikum...

sudah lama rasanya jari jemari ini tidak menekan keyboard mengupdate blog..heeeehe..biasalah orang busy nak kawin camnilah, banyak mende nak kena settlekan...nak siapkan bajulah, gubahanlah, pelamin, tempat,kad kawin jemputan...memang tak menang tangan dibuatnya..nasib baik ada yang membantu kalau tidak memang kekeringanlah jawabnya....wahahahaha...haah sebelum rasmi jadik pengantin ni nak pegi mandi kat air terjun..waaaa..bestnyer..sape nak ikot??jom!!!


best woh air terjun ni..rasa nak pergi je..pastu nak rasa semua 10 tempat tuh..hahahaha



tak dapat yang banyak sangat pun yang ni jadilah..waa, bestnyer..ahh, teringin sangat dahni..


rasa macam nak berendam dalam air tu lelama pastu mandi puas-puas biar hilang rasa serabut dalam kepala hotak ni..memang rasa berat pun ni, stress+down+tension semua perasaan ada...kalaulah boleh menjerit kuat-kuat tepi gunung pun best..orang kata, kalau stress jangan pendam..terus luahkan nanti makan dalam susah..boleh guna analogi kalau kita panaskan something at high temperature, kalau pressure tinggi sangat flask tu akan pecah, sebab tu kena kasi lubang biar heat/pressure tu keluar (sorry manglish, dah biasa belajar chemistry in english susah nak tukar term..heeeeeehe )


ehh, pengantin??kawin?ok sorry merepek je intro tetiba je =_= wahahaha, biasalah sedap je yep menaik tak berapa nak fikir..hurm, dah habis AS dah siap 8 musuh telah kuharungi..ada lagik separuh..8 lagi okeyy...akan ku kerah tenaga sedaya upaya untuk melawan musuh agar dapat menang dengan berjaya..musuh yang dah lepas amacam??ohh, no komen..harap-harap semuanya okey..amiin :)


sekarang ni tengah nak selesaikan borang application iniversity, bank draft RM500 tak buat lagii..oh, memang pokai lah saya macam ni..memang kena berjimat tahap cipanzii la nampak gayanya, makan nasik berlaukkan garam..sobs...sobss (T_T) sila nangis..muaahahaha..masa duit tengah banyak enjoy, bila hujung sem nih, siaplah..padan muka..huwaaa..pliss sesapa tolong sponsor duit belaja sebulan..duit nuffnang boleh dah nak cashout tapi nak tunggu sampai, sebulan..biar jelah terperap kat situ..dasar malas update blog, habis BE larik!!tolong saya kejar jom!!nak BE lagik..nak buat belanja..heeehe...ada duit boleh gak beli mazda..kahkah..berjanggut dululah kan =p (sampai bila-bila pun tak berjanggut masalahnya..hhaha)


lamanyaa tak merepek, best sebenarnya merepek ni tapi yelah minggu ni padat dan mampat..bayangkanlah dari pagi sampai ke malam menghadap musuh-musuh ketat..rasa nak gila kepala hotak, dahlah semalam punya 3 sekaligus..nasib baik boleh kontrol emosi walaupun musuh kedua tu sangat jahat dan menyedihkan saya ..huaaawaa...hari ni sebenarnya nak relaks, layan twitter n facebook..lagi best layan movie Thor...ceh, orang lain da tengok lama dah...ye,saya taw lambat tapi biarlah tak kisah pun..haaha,layan gaklah citer ni sebab saya memang suka citer action..waa,member sebelah tengah layan korea..lagi best!!ah, drama xleh tengok lagi sebab saya jenis yang suka tengok cerita terus habis...tak sabar!!tungu cutilah..heehe..



Thor and his father =)


ok dah sekarang ni tengah loading maharaja lawak minggu 9..memang tiap-tiap minggu tak pernah miss tengok maharaja lawak..diorang memang terbaiklah!!!takleh pegi mandi air terjun pun boleh tengok diorang buat lawak pun oklah...boleh gelak-gelak hilang tension...jom layan!!


P/S: someone hadiahkan saya menda ni plisssss.. =p

wanna do something crazy??try here

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...