nuffnang

Tuesday, May 3, 2011

dari wedding menjadi gathering..

Salam semua :D

Rasa penat sangat dan lenguh seluruh badan...tapi dah dua hari tak update, nak update jugaklah sikit hari ni..heeee, pertama sekali terima kasih semua yang undi jaa dekat contest blog tercantik anjuran woot-woot..haaaaa, dapat tempat ke-5 walaupun blog ni tak adalah cantik pun,sebab tu nak menang kan dapat hadiah free template design..barulah cantik pasni..hehe ^^

hari ni pergi wedding ujang dan yana, pasti korang kenal kan blogger berdua ni..yang suka kentut kat blog orang tuh..hehe ^^ pergi dengan nurelle ( thanks sudi jemput kalau tak tak merasalah pergi hehe) dah tersesat sikit tak jumpa jalan..haha, tulah malas nak print kad kawin ujang tuh..lala..alih-alih tunggu kat mcD dan rupanya ramai blogger berkumpul kat situ dulu sebelum pergi konvoi ke rumah pengantin.
nurelle the driver xD

bersama gadis hanim di mcD

pengantin :)





kat sana rupanya ramai lagi tetamu lain dan blogger yang dah ada, meriah betul!!hehe, ade je yang tak berapa nak kenal dan baru berkenalan ^^ tengok sendirilah sapa yang ada....

 antara blogger yang hadir..ada lagi tapi datang lambat dan ada yang tak masuk pic

waa..comel gilaa, semua sporting buat gaya ni..hehe ^^


lepas je kenduri kahwin kami lepak-lepak kat Alamanda, hahaha..first time main boling berbaju kurung..pelik tapi benar,haha :p


mereka yang lepak di Alamanda tadi, pic credit to Aizuddin, Trex dan Atiq Salleh, sila klik untuk view dengan lebih jelas...dah jadi gathering lain pulak..hehe, thanks semua, ada lagi tak berapa nak kenal =.=

p/s: tengah bengang tak dapat tengok vlog nih, 3 jam setengah tunggu takleh jugak..grrrr!!tak pasal aku jadi bahan Din, silalah tengok walaupun aku pun tak tengok lagi  >.<

update: dah dapat tengok ^^ xdelah lawak sangat pun..huhu T_T
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...