nuffnang

Thursday, February 10, 2011

hepi bdayy adik..dah 10 tahun dah :D

semalam 9 feb 2010,adik aku siti noor salsabila dah masuk 10 tahun,erm sekejap je kan masa berlalu..aku masih boleh ingat masa kecik-kecik dulu selalu jaga adik la,buat susu adik..tapi sekrang dah besar panjang,dah lagi besar dari kakak dia ni haa,ish ape nak jadi daa..kak ja dah 20 tahun taw!!beza umur kita 10 tahun la dan ni merupakan adik bongsu~



aku masih dalam lab bio,still playing  buat eksperimen dengan baby maggot yang gemok..sesungguhnya baru sehari dah hidup dan masuk hari kedua..semua gemok2-gemok..owh lagilah geli eewwww!!!padahal makan ikan busuk je,hahha...baunya amat mencengkam hidung tapi aku kena bersabar...bak kata pendekar bujang lapok"COBAAN" :D

lepas eksperimen,tengok mak aku call,bila call balik rupanya bukan mak yang call tapi ade sorang lagi budak gemok montel kat rumah..hehehhe =p rindulah tu!!xpun bosan dok sesorang,orang lain semua tinggal pergi uni dan hostel..hari tu dia dah call cakap nakk hadiah bday,kakak dia ni tak taw nak beli hape..pelik sungguh budak-budak ni kan..ade ke patut dia cakap"kak ja beli mahkota boleh x?" hahahaha..adik aku nih nak mahkota buat hape,nak jadi puteri ke???selalu berangan nak jadi princess cindarella..berangan je la dik oiit..hehe =D

3 tahun lepas :D
kak jaa cakap bulan 3 ni,cuti midsem seminggu,so nak balik rumah la...eh exited terlebih-lebih pulak dia..lagipun masa tu baru je habis exam trial exam..tup-tup dapat berita semalam yang for the one whole week holiday,we have to attend BTN..oh no!!kalau macam tuh,tunggu lepas habis exam a-level la baru boleh balikk rumah..sobs..sobs..tak kisah pun sebenarnya,hehehhe

adik n ma

kami xD

adik-adik =D
eh,sedondon :)


kat ump =D

lawan  mata bulat..sape menang agak2??

so-called princess..hahahha =p
tembam sangat kan budak nih??geram aku nak cubit-cubit balik umah nanti!!haha,tp tak taw la lagi bila balik,budak ni kalau bosan kat rumah rindu aku tepon terus..xpun sms, biasalah budak-budak...balik skolah main game ngan laptop..phone tuh dia je yang mesej-mesej,zaman aku dulu mana ada???laptop pun tak reti lagi,tepon pon takut nak pegang masa kecik-kecik dulu...bukan ape,dulu kan noob.takut salah tekan kang rosakk...tu yang tak berani tu..

lastly,happy bday my dear adikk,jangan rindu kak jaa sangat...hahhaahhahaha ceh,perasan!!!

P/S:jarang update belong pagi-pagi macam ni,no class today!!just wanna share my happiness..i got 6 days holiday start from today until tuesday,hoyyeh...time to wake up.bubbye~

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...