nuffnang

Sunday, February 20, 2011

vlog bersama ben ashaari..awesome!!

baru balik pegi vlog dgn ben ashaari tadi dekat presint diplomatik putrajaya...memang sangat-sangat tidak disangka yang aku yang hanya blogger biasa ni boleh jumpa blogger-blogger femes kat sane td...mereka sangat awesome dan peramah okey walaupun first time jumpa (sape cakap blogger femes sombong??meh aku hempuk!!)lalalalla =p

curik dr abg ben...pic lain xde lagi upload..huhu =p

ni antara blogger yang datang tadi,percaya tak?mereka ni aku baru first time jumpa ari ni..decide nak pergi pun malam tadi..sebelum ni kenal dalam alam maya je..huhuhu (jelestakjelestak???) korang tengok sendiri la sape yang ade kan..opps,yuyu zulaikha xde lam ni..dia dh balik awal~

aku buat vlog tadi sambil bro framestone jadik penerjah..haha,bnyak jugak borak-borak ngan bro..abg ben pulak ade bagi tips-tips blogging..yang lain pun best,even baru kenal ari ni tapi aku rasa macam dah kenal lama ngan diorang..you guys are awesome!!!nantikan vlog aku okayy (segan la pulak...erkk...)

ok dah...nak tidur,esok ade kelas di awal pagi...sangat penat,tp best...wait for the next episode about this vlog..


Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...