nuffnang

Tuesday, February 15, 2011

salam maulidur rasul

salam maulidur rasul kepada semua (: hari ni cuti lagi dan tadi baru je lepas sambut bdayy kawan dekat taman..habis kami simbah air kopi + tepung..memang sangat best dan enjoy...tetiba teringat zaman sekolah dulu-dulu..memandangkan aku tinggal di asrama,tiap-tiap tahun akan ada perarakan sambutan ni...


kami berjalan keliling sekolah dan siap buat pertandingan antara rumah lagi..barisan tercantik,costume,banner dan macam-macam la..masa kat sekolah pelong dulu, ada jugak buat sambutan dengan orang kampung ,dengar ceramah dan makan-makan...sungguh menarik,sempena hari ni marilah kita bersama-sama berselawat ke atas junjungan baginda nabi Muhammad s.a.w..terasa diri ini begitu lemah dan kerdil jika hendak dibandingkan dengan baginda..

mood hari ni : dengar lagu nasyid,jom kita dengar sesama (^__^)


suka??bolehla 'LIKE' =D
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...