nuffnang

Monday, August 27, 2012

cuti, raya, rumah terbuka, kenduri.....

Assalamualaikum.....

Sekarang sudah syawal ke-9 kan?? apa khabar semua?heheee...sekarang baru dapat nak corat coret sedikit, inipun update via blackberry je...hehe...amacam raya? Best? Ada cerita menarik?hohooo



Raya tahun ni macam biasa saja masak lemang ketupat tapai..pasang langsir,ohh tahun ni tak dapat solat raya sebab satu saya lambat satu hal lagi masjid penuh dengan orang...takde tempat langsung nak duduk dan solat..ermm, ramai betul anak cucu yang pulang...tahun sebelum ni pun ramai jugak tapi takdelah sampai macam tu sekali...



Rasanya cuti kali ni paling banyak aktiviti yng saya buat kranay takdelah duduk rumah sesaja makan tido tengok tv goyang  kaki kan.. saya join iftar alumni, jd fasi program, jadi panel forum, pergi wedding kwan, ziarah sanak sedara dan banyak lagi...duduk umah bsuh baju jmur lipat, kemas rumah dan memacam lagi..



Nak update skit saja dan tkde gambar pn...nanti saya cerita lebih lagi ada gmbr pakai lappy best sikit...ok thanks for reading.. salam adilfitri!
Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...