nuffnang

Tuesday, January 31, 2012

Pertandingan bowling UTJ

Assalamualaikum....

Pada beberapa minggu yang  lepas UTJ ada mengadakan pertandingan bowling antara pelajar..hikss, mesti korang tak tahu apa tu UTJ kan??adakah nama university saya belajar??yess!!! tapi uni ni tertutup dan hanya pelajar yang masuk uni ni je yang tahu kewujudannya..haahahha :D


Peristiwa ni berlaku dekat Pasar festival, Jakarta selatan... perkataan festival tu macam tak sesuai je..errr, pertandingan..heehe..tempat ni ada banyak tempat main tennis, basket, kolam renang pun hadoo ^^

credit to google

Kami start game lepas maghrib, tapi sampai je terus meluru carik tempat makan, lapar beb!! kami makan dekat Solaria dulu..isi perut sebelum mula bermain...dah lama kot tak main bowling, dalam 8 bulan ada kot..sepanjang kat Jakarta ni first time main bowling dan masa cuti sebelum start belajar sini memang tak keluar main boling kat mana-mana pun..huhu...

sebelum main, kita isi perut dulu..yeay!! makan di solaria ;D





alolololo...sweetnyer ikatkan tali kasut :)

kami main lawan antara group dan setiap group ada 4 orang...kami husnulkhatimah ^^



 tulis nama dulu...haihh, kusyuk tuu..


 group kami!!!walaupun tak menang kami masuk separuh akhir...kalah dengan juara kot...hoho..



jyeah!!!kasut bowling..haha


apapun kami enjoysss sesangat..walaupun sekejap sebab faham2 jelah dekat sini diorang tutup mall awal, pukul 10 tu dah nak clear up everything...hohoho...so kitorang main compare group marks jep..main 2 round jugak malam tu kitorang...


ni first time kot main bowling kat Jakarta, apesal la mall yang dekat ni takde bowling...malas nak pergi jauh2..hoho...klah, tu je nak share untuk hari ni..cuma nak bagitahu saya ada 2 exam lagi and.....7 hari lagi balik Malaysia!!hoyeah!! (^_^)v jangan jeles u'ollss ..haha =p




Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...